Çocuk Hastalıkları Bhcg 680

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

asli3564

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
40
5
1
25
Bhcg hormonum ilki 233 sonra 631 3.olan 680 çıktı 6 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü. Düşük yaparsın gelişmemiş dedi eve gönderdi. İnternetteki okumalarıma göre bhcg en az 1000 olunca kese görüldüğü yazıyor. Yardımcı olabilir misiniz

Belki geç döllenme falandır ümidini kesme. Başka bi doktor da görsün muhakkak

Kaç gün arayla yapıldı bu testler. Aynı yerde yapılmadığı halde bile değişiklik oluyor. Yaklaşık 2 bin olunca kese gorunuyo beklenmeli. Geç dollenmedir 6 haftalık o sonuç olmaz.

Ay bu doktorlar daa.. Bana da söylenmişti bu
. Başka bi doktora göründünüz mü

Kaç gün arayla yapıldı bu testler. Aynı yerde yapılmadığı halde bile değişiklik oluyor. Yaklaşık 2 bin olunca kese gorunuyo beklenmeli. Geç dollenmedir 6 haftalık o sonuç olmaz.
Ben de doktora gel döllenme olabilir mi diye sorunca hayır dedi. Geç döllenmede düzenli artış olur dedi bilmiyorum artık

6. Haftada herkeste kalp atışı alınmaz ki 7-8. haftalarda genelde duyulur
O haftalarda da duyulmazsa kürtaja gerek var mı? İlaçla da halledilemez mi düşme
6. Haftada herkeste kalp atışı alınmaz ki 7-8. haftalarda genelde duyulur
2 gün sonra 7.haftama gireceğim tuvalete gittiğimde hafif kan geliyor

O haftalarda da duyulmazsa kürtaja gerek var mı? İlaçla da halledilemez mi düşme

2 gün sonra 7.haftama gireceğim tuvalete gittiğimde hafif kan geliyor
Tatlım bebeğin büyüklüğüne bagli diye biliyorum. Ama 7. haftada ilaçla halledilen hiç duymadım. Kontrollere devam et en az 3 farkli doktor görsün bence.

Dış gebelikte olabilir doktorun daha iyi bilir için rahat etmeyecekse başka doktora gitmelisin dediğim gibi kese oluşumunu 2 binden aşağı görmeleri mümkün olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…