Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıkları Bhcg 680
- Konu Sahibi asli3564
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bhcg kanda yapılan gebelik testi
Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Göründüm sağlıksız gebelik olduğunu Cuma’ya kadar beklememi söyledi kalp atışı falan da görülmediAy bu doktorlar daa.. Bana da söylenmişti bu
. Başka bi doktora göründünüz mü
Ben de doktora gel döllenme olabilir mi diye sorunca hayır dedi. Geç döllenmede düzenli artış olur dedi bilmiyorum artıkKaç gün arayla yapıldı bu testler. Aynı yerde yapılmadığı halde bile değişiklik oluyor. Yaklaşık 2 bin olunca kese gorunuyo beklenmeli. Geç dollenmedir 6 haftalık o sonuç olmaz.
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Kaç gün arayla kan verdinBen de doktora gel döllenme olabilir mi diye sorunca hayır dedi. Geç döllenmede düzenli artış olur dedi bilmiyorum artık
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
6. Haftada herkeste kalp atışı alınmaz ki 7-8. haftalarda genelde duyulurGöründüm sağlıksız gebelik olduğunu Cuma’ya kadar beklememi söyledi kalp atışı falan da görülmedi
Ben de doktora gel döllenme olabilir mi diye sorunca hayır dedi. Geç döllenmede düzenli artış olur dediKaç gün arayla yapıldı bu testler. Aynı yerde yapılmadığı halde bile değişiklik oluyor. Yaklaşık 2 bin olunca kese gorunuyo beklenmeli. Geç dollenmedir 6 haftalık o sonuç olmaz.
Kaç gün arayla kan v
İlkiyle ikinci arasında 4 gün var. 2. İle 3.arasında 10 gün varBen de doktora gel döllenme olabilir mi diye sorunca hayır dedi. Geç döllenmede düzenli artış olur dedi
O haftalarda da duyulmazsa kürtaja gerek var mı? İlaçla da halledilemez mi düşme6. Haftada herkeste kalp atışı alınmaz ki 7-8. haftalarda genelde duyulur
2 gün sonra 7.haftama gireceğim tuvalete gittiğimde hafif kan geliyor6. Haftada herkeste kalp atışı alınmaz ki 7-8. haftalarda genelde duyulur
- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
- 528
Tatlım bebeğin büyüklüğüne bagli diye biliyorum. Ama 7. haftada ilaçla halledilen hiç duymadım. Kontrollere devam et en az 3 farkli doktor görsün bence.O haftalarda da duyulmazsa kürtaja gerek var mı? İlaçla da halledilemez mi düşme
2 gün sonra 7.haftama gireceğim tuvalete gittiğimde hafif kan geliyor
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
O zaman doğru tekrar kan verip yavaştan düşüş saglanirİlkiyle ikinci arasında 4 gün var. 2. İle 3.arasında 10 gün var
Ama artıyor değerler ona şaşırıyorum 2 gün önce 930 çıktıO zaman doğru tekrar kan verip yavaştan düşüş saglanir
- 9 Mart 2020
- 2.869
- 3.197
- 83
- 30
Peki teşekkürlerDış gebelikte olabilir doktorun daha iyi bilir için rahat etmeyecekse başka doktora gitmelisin dediğim gibi kese oluşumunu 2 binden aşağı görmeleri mümkün olmuyo