• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bhcg 30

mrb.EYLÜL ben de 25.gün yaptırmıstım 53 çıkmıstı.dr.gittiğimde gebelik var ama keseyi goremiyorum dedi.1 hafta sonrasında gittiğimde göremiyorum geç gebelik olabilir deyip 48 saatte bir test yaptırdım ve değerim düşmeye başlamıştı.kimyasal gebelik olarak son buldu.Testin sonuncusunu yaptırmaya gittimde zaten kanamam gelmişti.

mrb.EYLÜL ben de 25.gün yaptırmıstım 53 çıkmıstı.dr.gittiğimde gebelik var ama keseyi goremiyorum dedi.1 hafta sonrasında gittiğimde göremiyorum geç gebelik olabilir deyip 48 saatte bir test yaptırdım ve değerim düşmeye başlamıştı.kimyasal gebelik olarak son buldu.Testin sonuncusunu yaptırmaya gittimde zaten kanamam gelmişti.

değerin kaça kadar yükseldi?
tekrar hamile kaldın mı?

canım bence geç yumurtlamışsın, inş. hamişsindir. dr.un ne dedi.senin gibi bir arkadaş vardı 29. gün yumurtlamış 45 gün test yaptırmış ve 26 çıkmıştı.hamileymiş yani daha sonra hem keseyi hem de kalp atışlarını gördü.

canım sen olumlu düşünmeye çalış hem 3 günde 30 dan 56 ya çıkmış. düşmemiş yani. herkesin hormon değerleri aynı olmayabilir. inş. iyi haberlerini alırız.

değerim 170 oldu daha snra kı testlerde 43 e indi.bunu mart ayında yasadım 3 ay korunacaksın dedi dr.henuz yenı bitti.bu aydan itibaren inşallah.

sen anlalamıyormusun pekı kendini.ben o dönemde bir terslık olduğunu anlamıstım.çunku ilk baslardakı belırtiler degerler düştükçe yok olmuştu.bulantın,uykuya eğilim filan varmı

sadece tansiyon düşüklüğünde insanın başı döner ya o var.irde araba bir karnımda hafiften birşeyler hissediyorum. bulantım yok uyku halimde yok...HAYIRLISI..

eylülcüm canını sıkmak istemem ama 4 gün sonra yaptırmışsın 120 veya daha fazla olması gerekiyordu. doktorunla görüştünmü biraz düşük gibi inşallah düşündüğümüz gibi değildir.her şey yolundadır.inşallah hamilesindir.:uhm:

demek ki kişiden kişiye değişebiliyor. çünkü bana kalırsa bir aksilik olsa düşmesi lazımdı .ama yükseliyor. herşey yolunda görünüyor. hakkında hayırlısı olsun canım.

evet canım bizzat 1. dereceden akrabam ablam kızında 2 aylıkken gitmişti dr kese boş demişti meğerse geç döllenme olmuş şimdi 7 yaşında bi kızımız var...

değerin 95 olsa bile çok yavaş artıyor..
bu da normal değil arkadaşım..
değerin artsa bile yavaş ve az artıyor..

benim ilk beta hcg 25.77 1 hafta sonra 411.02 ondan 2 gün sonra 1249,8 olmustu
senın degerın cok yavas katlıyor...
drlar bunu normal bulmuyor

Back