• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bhcg 30

değerin yükselmiş..şimdide düşüyor olabilirmi?
yada yeni yükseliyor,yumurtlama yeni olmuş olabilirmi?
canım bir doktora git istersen..

adetindetini demekki ortalama 13 gün önce olman lazımdı neredeyse 2 hafta 2 haftada katlanarak buyurdu bhcg ben öyle biliyorum yani 30 küçük bi rakam hamileelik için ama dr daha iyi bilir elbet

hamilelik olabilir fakat sağlıklı bi hamilelelik olmayabilir çünkü değerlerin gebelik haftana göre oldukça düşük hiç vakit kaybetmeden bi doktora görünmeni tavsiye edebilirim.

Canım adetlerın duzensiz mi?Gec yumurtluyor olmalısin.Çünkü bu degerle maksimum 2haftalık hamile oluyorsun.Ya da saruboceqin dedigi gibi degerin dusuyor olabilir Allah korusun.2gün sonra tekrar kan testi yaptır.Değerin artarsa sorun yoktur sadece geç döllenme olmuştur.

iki hafta demek ilişkiden itiabrenmi yoksa son adet tarihinden mi?

Canım ben de doktora gitmeni öneriyorum. Allah gönlüne göre versin inşallah.. :içelim:

Canım merhaba, bence bir an önce bir doktora görün. Hiç kanaman olmadı değil mi? Bu değerin yükselmesi geç gebeliğe, kaybedilen gebeliğe yada bir kitle gibi başka bir sebebe dayanabilir. Bunu ancak sana doktor söyleyecek. Umarım geç yumurtlamışsın da giderek artar değerin, bebeğini kucağına alırsın....

benimde 33 dü ve 42 gün geçmişti son adet tarihimden sen vakit kaybetmeden bi doktora görün doktorda senden 48 saat arayla kan tahlili isteyecektir eğer bu değerler 2 katına çıkıyorsa sorun yok demektir Allah gönlüne göre nasip etsin arkadaşım

benimde 33 dü ve 42 gün geçmişti son adet tarihimden sen vakit kaybetmeden bi doktora görün doktorda senden 48 saat arayla kan tahlili isteyecektir eğer bu değerler 2 katına çıkıyorsa sorun yok demektir Allah gönlüne göre nasip etsin arkadaşım

yarenim senin gebeliğin normalmiydi?

bence düşük..bi doktora gitmeni ve takip edilmeni tavsiye ederim..sata göre 5-6 haftalıksın değerlerin daha yüksek çıkmalıydı..haberlerini bekliyoruz

doktora gittim zaten birtanesi bekelyeceğiz başka çara yok dedi. öbür doktorda düşük olsun farketmez önemli olan bu değerin iki günde ikiye katlanması dedi.

arkadaşlar benımde adetıme 5 gun kala hcg 2.0 negatıf dedıler ama bır arkadas yazmıs oda
aynı 5 gun kala yapmıs 2.0 cıkmıs adetı gecınce tekrar yapmıs pozıtıf
benımde oyle olabılır mı sızce fıkırlerınızı beklıyorum adet tarıhım 1 gun gectı ama hıcbır belırtı yok

arkadaşlar benımde adetıme 5 gun kala hcg 2.0 negatıf dedıler ama bır arkadas yazmıs oda
aynı 5 gun kala yapmıs 2.0 cıkmıs adetı gecınce tekrar yapmıs pozıtıf
benımde oyle olabılır mı sızce fıkırlerınızı beklıyorum adet tarıhım 1 gun gectı ama hıcbır belırtı yok
ben 28. gün yaptırdım bhcg 0,5 çıktı 43. gün 30 çıktı 46.gün 56

Back