Kızlar lütfen yardım edin bat günümde bhcg 24 çıktı dış gebelik ihtimalinden korkuyorum böyle bişe yaşayan var mı dualarınızı bekliyorum inş normal bi gebelik olarak devam eder...
Kızlar lütfen yardım edin bat günümde bhcg 24 çıktı dış gebelik ihtimalinden korkuyorum böyle bişe yaşayan var mı dualarınızı bekliyorum inş normal bi gebelik olarak devam eder...
Neden hergün baktırıp kendini sıkıntıya sokuyorsun. Şimdi karnında ufak bir can varsa oda sıkılıyor senin bu stresli durumundan. Ben oğlumu idrar testinde gördüm. 2. ayında doktora gittim. Bana o kadar kötü konuştuki işte bu havlar tam dış gebelik havası bahar ayları çok ümitlenme düşük olabilir regli olursan düşüktür vs vs ben ağlayarak çıktım ilk kontrolümden sigara kullanıyordum. İdrar testini pozitif görünce bırakmıştım. O gün o stresle nasıl olsa bebek daha belli değil diye sigara bile içmiştim. Ertesi gün bunaldım. Regli yok pozitif idrar testi iki ay regli olmamışım kasık batması vs her belirti var. Gittim kan testi yaptırdım. Hatırlıyorum 600 küsürlerde sonuç çıkmıştıda o kağıda sarılıp ağlayacaktım o kadar sevinmiştim.
O yüzden çok kasma derim hergün gidip yok iki katına çıkacakmı yok iki katından 3 aşağı çıtkı bozulacakmı vs bunlar sadece seni sıkar başka fayda sağlamaz cnm inşallah bebeğin sana tutunur. ve sağlıklı biçimde kucağına alırsın.
Cevabınız için teşekkürler aslında haklısınız hergün baktırmamak lazım ama işte hastanede çalışınca bu dediğinize imkan kalmıyo. Insan meraklanıyo etrafındakiler sürekli bişeler söylüyor. Bi Dr arkadaşa danıştım yarın gündüz tekrar bakalım dedi ona göre bişe söyleriz dedi ve strese girmemek elde değil
Arkadaşlar bugün hcg 1000 olmuş Dr a gösterdim haftaya gel kalp atışlarını dinleyelim kese o zaman görünür dedi Rabbim e binlerce kez şükürler olsun allahım isteyen dileyen herkese nasib etsin inşallah
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi