bezmialem hastanesinde meme büyütme ameliyatı olanlar

aygul72

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2019
20
6
24
merhaba. uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve bunun hakkında sürekli araştırmalar yapıyorum. özeller çok pahalı olduğu için bu alternatifi buldum malum öğrenciyim ve param kısıtlı...
birkaç yerde bezmialem hastanesinde meme estetiği olanların yorumunu okumuştum ve memnun kaldıklarını söylüyorlardı. ayrıca fiyatı da uygunmuş. bu hastanede meme estetiği olan varsa olumlu olumsuz görüşlerini deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum. istanbulda başka bildiğiniz doktor veya hastane varsa da olur illa bu hastane olucak diye bi şey yok. teşekkür ederim şimdiden.

Son düzenleme:
merhaba. uzun zamandır meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum ve bunun hakkında sürekli araştırmalar yapıyorum. özeller çok pahalı olduğu için devlete yöneldim malum öğrenciyim ve param kısıtlı...
birkaç yerde bezmialem hastanesinde meme estetiği olanların yorumunu okumuştum ve memnun kaldıklarını söylüyorlardı. ayrıca fiyatı da uygunmuş. bu hastanede meme estetiği olan varsa olumlu olumsuz görüşlerini deneyimlerini paylaşırsa çok mutlu olurum. istanbulda başka bildiğiniz doktor veya hastane varsa da olur illa bu hastane olucak diye bi şey yok. teşekkür ederim şimdiden.
Merhabalar bende olmayi cok istyorum bezmi alemi cok soylemislerdi bana. Peki o yorumlari bulamadim biturlu sadece bikac yoruma rast geldim bir kisi aciklamis saolsun ama bende senin gibiyim umarim yorum yapanlar olur bianonce;(

Merhabalar bende olmayi cok istyorum bezmi alemi cok soylemislerdi bana. Peki o yorumlari bulamadim biturlu sadece bikac yoruma rast geldim bir kisi aciklamis saolsun ama bende senin gibiyim umarim yorum yapanlar olur bianonce;(
evet biri güncel fiyat bilgisi verse çok iyi olur ama sanırım muayene olmak ücretliymiş..

X