Aşılama Bezmialem Hast. Rabiye Yılmaz Aşılama ve Tüp Bebek Yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

EsrSvm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2021
2.892
2.174
83
Merhaba Arkadaşlar,
2 yıldır bebeğimiz olmuyor.3 kere Klomen ve çatlatma tedavisi olduk fakat sonuç alamadık.Artık aşılama ya da tüp bebek sürecine geçiyoruz.
Nasip olursa 10 Haziran Beklenen adet günümde Bezmialem Rabiye Hanıma randevu alacağım.Rabiye Hanım da tedavi gören arkadaşlarım var mıdır ? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Canım bende Rabia hanıma gidiyorum
Kendisinden memnunum çok.detayli araştırma yapıyor bana suan başka yerde 5 deneme oldu hepsi düşüşle sonuclandi

Ama.konuskan biri değil
Sorduğun vakit cevap aliyosun işinde titiz biridir

Canım bende Rabia hanıma gidiyorum
Kendisinden memnunum çok.detayli araştırma yapıyor bana suan başka yerde 5 deneme oldu hepsi düşüşle sonuclandi
Bilgi için çok teşekkür ederim canım Bende yeni başladım.Dediğin gibi çok detaylı araştırma yapıyor.Sanırım bağışıklık sisteminden kaynaklı bir sıkıntı var.Anti nükleer testim pozitif çıkmıştı 3 sene önce.Ben gebeliğe engel olduğunu ya da olursa düşüğe sebep olduğunu bilmiyordum.Bu yüzden tüm testlerin tekrarladı ve onunla alakalı bir sürü test istedi.Yine yarın da smear ve bir kaç test daha yapıcaz.Tüm sonuçların çıktığında nasıl bir yol izleyeceğimiz konuşucaz bakalım İnşaallah hepimize vesile olur.Siz başladınız mı tüp bebeğe ya da aşılamaya.Sizin süreciniz nasıl canım ?

Ama.konuskan biri değil
Sorduğun vakit cevap aliyosun işinde titiz biridir
Çok doğru bir tespit.Çok konuşmuyor evet.Ama seninle aynı fikirdeyim canım eşimle çok memnun kaldık.Kendisine Tekirdağ'dan geliyorum.Çok umutluyum inşaallah tüm bu sürecin sonunda hayırla sağlıkla kavuşuruz evlatlarımıza

Daha tupe bebeğe başlamadım bende araştırma surecindeyim canim
Bendende kan pihtilasmasi ile.ilgili testler.istedi
Histereskopi istedi suan onları bir yerde yaptırmaları ugrasiyorum sonra gidip bir.daha gorusucegiz

Daha tupe bebeğe başlamadım bende araştırma surecindeyim canim
Bendende kan pihtilasmasi ile.ilgili testler.istedi
Histereskopi istedi suan onları bir yerde yaptırmaları ugrasiyorum sonra gidip bir.daha gorusucegiz
İnşaallah vesile olur Benimde Anti nükleer antikor testim pozitif miş.Yüksek ihtimalle bundan gebe kalamıyorum.Dahiliyeye yönlendirdi bu yüzden.Smear ve Hpv sonuçlarım çıkınca tekrar muayeneye gidicez bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…