Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 6 kg prıma kullanıyordum 2 mını olanını dar gelıyor dıye 3 mıdı aldım ama yandan hep çişini sızdırıyor bende evy baby aldım 3 mıdısını oda aynı.acaba bez buyukmu gelıyorda yanlardan sızdırıyor sızce kaç numarasını almam lazım sızdırmaması için lütfen yardımlarınızı beklıyorum.
canım bebeğim yeni doğduğu zamanlar o sorunu bir türlü çözememiştim
yani sanırım belli dönemlerde oluyor
özellikle yan bantları esnek olanları tercih et
diğerlerine göre daha iyi koruyor
ben molfix kullanıyorum memnunum
her bez boyut olarak ayni olmayabiliyo...
bende bi ara evy lady kullandim sonra prima falan dikkat ettimde midileri falan farkli olabiliyo...
suan baska bi bez kullaniyorum cokta memnunum....
baska bi bez kullanmayi dene istersen........
her bez boyut olarak ayni olmayabiliyo...
bende bi ara evy lady kullandim sonra prima falan dikkat ettimde midileri falan farkli olabiliyo...
suan baska bi bez kullaniyorum cokta memnunum....
baska bi bez kullanmayi dene istersen........
6 kg bebek için 2 numara olmalı ama istersen başka marka dene ben hugies kullanıyorum kızıma memnunum primadan daha emici geliyor bana daha öncede primanın sızdırdığından şikayet edenleri duymuştum
kızlar benim kızımda 5.5aylık primadan hep sızdırıyor bi arkadaş tavsiyesi üzerine huggies bezini kullanmaya başladık midi kullanıyoruz primadan daha toplu duruyor bebeğimi sarıyor ayrıca bel kısmı lastikli kakası bazen belden bile çıkıyordu huggies bunu önlüyor
Ben de primanın sızdırdığına şahit oldum hem de pişik yaptı bize... Şimdi Babystar kullanıyorum primaya verdiğim paralara acıyorum valla.. Hem daha iyi hem de yarı fiyatına....
bu prima bizde neden sızıntı yapmıyor analamdım, çok memnunum ben, kızım arada bir ishal oluyor o zmaan sık bez değiştirdiğimden daha ucuz bir marka kullanıyorum, diğer zamanar primaya devam
3 numara ideal canım senin için.7 kilo olunca 4e geçebilirsin.poposunun arka tarafına dikkat et bazen bez popoyu tam kaplamıyor o zaman kaka çıkıyor dışarı.prima gerçekten de dar 4 noyu 7,5 kilodan sonra kullanamadık.molfix 3 numarayı deneyebilirsin.
bende prima kulandım günde kaç kez bez degiştirirsem okadar da kıyafet devamlı sızdırdı sonra bel kısmını tam sıkmadını farkettim ve daha sıkı bagladım bezi sorun ortadan kalktı
ilk doğumundan itibaren prima kullanıyordum her defasında sırtına kaka çıkıyordu sonra huggis aldık süper memnunuz, dün bezimiz bitti 2 tane prima kalmış çantanın içinde hadi kullanayım dedim kullanmaz olaydım uyandığında bir baktım yine geçmiş sırtına kesinlikle huggis diyorum pişik sorunumuz da yok artık çünkü huggis ıslaklığı hiç poposuna deymiyor kesinlikle tavsiye ediyorum
canım aynı sorun bizdede oldu ilk evybaby aldık kakası sırtından sızınca hadi prima alalım dedik aynı sorun oldu bütün sırtı kaka oluyordu oğlumun iyiyki huggies almışım ohhhhhhhhhh rahata erdim valla ne kadar kaka yaparsa yapsın taşmıyor pişik olmuyor kötü parfüm kokmuyor.denenmiştir al bakalım bir paket memnun kalırsan devam edersin
canım bizde kücükken huggies kullandık. gercekten bel bantları işe yarıyor.
Ama huggiesin bir eksi yönü, paca arası cok geniş.
Kızımız yürümeye başlayınca geri primaya geçtik.
Zaten cocuk ek gıdaya başlayınca kakasıda daha kıvamlı oluyr.
ozamanda primada dayanıyor :)
ama arada yine bacak arasından kacıyor
doğduğumuzdan beri molfix kullanıyoruz.benim oğlum 5 300kg.molfixin 3 numarasını kullanıyorum.bi arkadaşım molfix kullanırken kilosunun bi üstünü al demişti hakikaten öyle yapıyorum çok menunum her açıdan.
ben primanın 3 numarasını kullanıyorum bebeğim sekiz kilo oldu bidahakine 4 numarasını deniycem çişini hiç sızdırdığını görmedim bazen kaka yaparsa kenarlardan çıkıyor üstünü değiştiriyorum okadar da büyük bi sorun deil haggiesi bi arkadaşın tavsiyesi ile denemiştim haggies in arka bel kısmıda lastikli ama oda sızdırdı ve primadan daha sert bacaklarının arasında kalıp gibi kalıyor hiç memnun kalmadım
bende hugg,sten hiç memnun kalmadım en iyisi prima ne kadar çiş kaka yaparsa yapsın sızdırmıyo ama huggiste çiş taş gibi oluyo ve yanlardan kaka sızıyo
bebeğim 2,5 aylık doğduğundan beri molfix kullanıyorum çokta memnunum prima sızdırıyor huggies çok sert diğer iki çocuğumda da molfix kullandım molfix ten şaşmayın derim