beze kaka yapmak nasıl bıraktırılır ?/ tuvalet eğitimi

Maşallah hemen alışmış.

Bizi neler bekliyor acaba bu süreçte?

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Maşallah hemen alışmış.

Bizi neler bekliyor acaba bu süreçte?

Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Siz hiç stres olmayın çocuk annenin stresinide emiyor. Hepsinin süreçleri çok farklı. Güzelce konuşur anlatırsanız uzunca sürece yayarsanız muhteşem olur:

"Kaka çiş aynı anda gitmeli, bezi bir kere bırakıyoruz" demişsiniz, böyle birşey yok demek istedim
Evet kaka çiş aynı anda gitmeli tabi ki ben çocuk psikiyatrine danışarak eğitim verdim . Kaka yapacağı zaman ne yapalım bez mi bağlayalım ? Çocuğa bu durumu nasıl anlatacaksınız ?

Evet kaka çiş aynı anda gitmeli tabi ki ben çocuk psikiyatrine danışarak eğitim verdim . Kaka yapacağı zaman ne yapalım bez mi bağlayalım ? Çocuğa bu durumu nasıl anlatacaksınız ?
Bir sürü kuram var, muhtemelen sizin gittiğiniz psikiyatrist davranışci kurama daha bağlı. Ben pek hoşlanmıyorum davranışçı kuramdan. Konu da çocuk zaten kakasını beze yapmak istediğini belirtiyormus. Eşlik eden farklı şeyler yoksa, kendini hazır hissettiğinde tuvalete de yapacaktır.
Bezi bir kez çıkardı mi tekrar takmayanlar olduğu gibi, gündüz bezsiz gece bez takanlar, cisi tuvalete yapıp kakayi bir süre daha beze yapanlar var.
Eğer çocuk duygusal olarak normal gelişim gösteriyorsa doğrusu kesinlikle bu diyemezsiniz

Valla bilemiyorum artık ben kendi uyguladığımı aldığım bilgileri yazdım herkes istediğini yazmaktan özgür konu sahibi kendi karar verir

Valla bilemiyorum artık ben kendi uyguladığımı aldığım bilgileri yazdım herkes istediğini yazmaktan özgür konu sahibi kendi karar verir
Konu çok eskiymis zaten, bir yol bulmuştur ama çocuk yetiştiriken belli başlı şeyler hariç çok keskin sınırlar ve doğrular yok. İnsan kompleks bir varlık

Yaa çok teşekkür ederiim. İçimi çok rahatlattınız. Umarım anlattığınız gibi kolaylıkla o aşamaya geçeriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…