- 2 Haziran 2008
- 1.606
- 16
- Konu Sahibi almagester06
arkadaşlar geçen gün pino parfümeriye gittim beyu diye bi marka gördüm. sonra netten baktım çok kaliteli shiseido ve pupa kalitesinde bi markaymış alman malı. bi far paletini aldım ama gerçekten hem kabı hem farın dokusu şimidye kadar kullandığım en güzel far diyebilrim. okadar hoş bi kabı varki deli gibi elimde tutup bakıyodum. içinde full ayna var ve dıdşı metalik aynası aplikatörü bile çoookkk kaliteli. hele ben simli farları sevmem ama bunda bi ışıltı var yok gibi kadife gibi duruyor. byıldımmmmmmm. aslında param olsa siyah ve mavi serisinide alcaktım ama çok şey almıştım tavsiye ederim. ankarada pino parfümeride var. ben 34 e aldım ama inanın çok çok değer.
en azından gidin bi bakın gözünüzü alamıcaksınız. bide şey var far öncesi bi baz ayyy onada bayıldım ama alamdım. onu sürünce far daha bi güzel ve kalıcı oluyo.nette beyu yazınca çıkıyo çook güzel ya farları falan.almanyada yaşayanlar daha iyi bilirler sanırım. benden bilgilendirmesia.s.
en azından gidin bi bakın gözünüzü alamıcaksınız. bide şey var far öncesi bi baz ayyy onada bayıldım ama alamdım. onu sürünce far daha bi güzel ve kalıcı oluyo.nette beyu yazınca çıkıyo çook güzel ya farları falan.almanyada yaşayanlar daha iyi bilirler sanırım. benden bilgilendirmesia.s.