Kebaplar Beyti kebabim :)) Resimli

arkadaşlar benim yemek bilgim sıfır ama ufak ufak çalışmalara başladım :KK70: şimdi soracağım soru komik gelebilir :KK70: bu mayalı hamur,yufka ya da lavaş ekmeği arasında fark var mı?yani piştikten sonra demek istedim işte mesela biri daha sert mi oluyor acaba?yani benim dışarda yediklerim gayet yumuşak oluyor ben de öyle istiyorum çıtır çıtır olmasın :KK70:

arkadaşlar benim yemek bilgim sıfır ama ufak ufak çalışmalara başladım :KK70: şimdi soracağım soru komik gelebilir :KK70: bu mayalı hamur,yufka ya da lavaş ekmeği arasında fark var mı?yani piştikten sonra demek istedim işte mesela biri daha sert mi oluyor acaba?yani benim dışarda yediklerim gayet yumuşak oluyor ben de öyle istiyorum çıtır çıtır olmasın :KK70:

var tabi olmazmi mayali hamir pismemis olur yufka pismis fakat tam pismemis olur ki borekler icin falan en ideali cig gibi oluyor cunku biraz ve yumusak olur...lavas ekmegiyse mayali hamurun yada mayasiz ince acilarak pisirilmesinden ortaya cikar beyti kebabi icinde en uygunu budur...yalniz yufkayla yapilmaz guzel olmaz....

X