• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyoncenin salar ve hayal krklm...

lolalucy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
1.328
493
198
44
kıslar beyoncenin saçları başta olmak üzere bacakları hariç herşeyine hayran idim taaa ki saçlarının peruk olduğunu duyana kadar... size bunu kanıtlayan fotoyu ve beğendiğim saç renklerini koyuyorum...Çok üzgünüm çoookmafoldumben

Eklentiler

• $3723322953_d04e4eca62_o.jpg
    $3723322953_d04e4eca62_o.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 812
  • $beyonce_hair_lacefront2.jpg
    $beyonce_hair_lacefront2.jpg
    43,5 KB · Görüntüleme: 505
  • $Beyonce+Launches+Emporio+Armani+Diamonds+Macy+1vLKmJyy7dBl.jpg
    $Beyonce+Launches+Emporio+Armani+Diamonds+Macy+1vLKmJyy7dBl.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 830
  • $beyonce-long-brown-hair.jpg
    $beyonce-long-brown-hair.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 1.127
ben hiçbirşeyini beğenmiyordum.peruk olmasına şaşırmadım.
kendinlerini güzelleştirmek için neler yapıyorlar.
benim için güzel demek,yolda gördüğüm 0 makyajlı duru bir güzellik demektir.

Peruk meruk bu kadına yakışıyor.Çünkü yüz hatları düzgün

Kaç tane zenciye peruk yakışıyor ki :uhm: %2 desek yalan olmaz

heralde peruk olcak
zencilerde öle bi saç olurki taramak bile mümkün olmaz
kaldıki böle hoş ve düzgün durcak
ancak ördürüolar flnda rahat duruo saçları yada kısa kullanıolar fln
ama onlarda haklı peruk kullanmakta
o saçlar kimde olsa bi yolunu bulmaya çalışır yani

ünlü olmak böyle olmayı gerektirir zaten zenci olup da böyle bir saçı olması beklenemezdi kendine yakıştırmayı bilmiş

bana biraz abartılmış gibi geldi ya, koskoca beyonce bıyıklarını aldırmayacak mıkaydirigubbakcemile3

ya arkadaşlar ne peruğu ya o kadar doğal duran peruk varsa bende taktırayım :) magizinciler bişi bulamayınca bunu atmıştır ortaya bence:)

bana biraz abartılmış gibi geldi ya, koskoca beyonce bıyıklarını aldırmayacak mıkaydirigubbakcemile3

Böyle şeyler olabiliyo cnm Adriana Lima'nın bile bıyıklı, ellerinin tüylü halini gördüm artık normal karşılıyorum çünkü onlar bu kadar önemsemiyor...

yaaa aslında öyle alından yapışan peruklar var ben görmüştüm. çok doğal duruyo. beyonce de süper bi hatun kendine yakıştırmış ama yine de hayal kırıklıına uğradım beeeennnn. bir de bu saç renkleri ne kıslar yaaaaaa. ben de istiyom.....

kızlar bazen saçlarını tepeden sımsıkı topluyor, bence bir peruk o şekilde kullanılamaz, evet bazen peruklu resimlerine rastladım ama onlar zaten belli oluyor.. bence arada saçlarını dinlendirmek için kullanıyor olabilir ama gerçek saçlarıda gayet gür ve güzel..

ya arkadaşlar ne peruğu ya o kadar doğal duran peruk varsa bende taktırayım :) magizinciler bişi bulamayınca bunu atmıştır ortaya bence:)

ben inanırım peruk olduğuna, zaten zenci yani burdan anlayabiliriz böyle saçları olamayacağını, hem kimbilir nerelerde ne kadar para vererek yaptırmıştır bunları, belli bir hayran kitlesine sahip olmak bunları gerektiriyor :)

yani beyonce bildimiz kıvırcıkmımış bonusmumuşşşş :roflol: :roflol:

Back