Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
:) canım konu başlığını görünce bi an konuyu ben mi açtım da hatırlamıyom dedim :) yeni aldım evet fiyatı çok uygun kokusuda çok güzel ama kalıcılığı konusunda bişi diyemiyorum ben üzerime beş altı fıs sıkıyom :) bana güzel kokuyo ama kalıcı mı bilmiyom burnum kokuya alıştığından hissetmiyom mu bilemedim hatta şimdi bile yanımdakilere soruyom kokum geliyomu diye çok yakınıma yaklaşıpta kokladıklarında evet kokuyo diyolar yoksa öle odayı saran bi koku olmadığını düşünüyorum umarım işine yarar
Arkadaşlar, ben Beyonce- Heat'i almak istiyorum ama kokusunu hiç bilmiyorum, Beyonce- Heat şekerli bir koku mu yoksa çiçeksi daha fresh bir koku mu? ayrıca ağır mı kokuyor? Yardım ederseniz sevinirim :)
Heat ve heat rush'ı denedim. Heat güzel ve çok kalıcı. Heat rush'ı sevmedim. Heat kırmızı olan şekerli ama tam ayarında, heat rush turuncu o daha fresh sanki. Al bence. :)
ben herve leger femme kullanıyorum memnunumda aslında ama beyoncenin parfümlerinden birini almak istiyorum bunun nedeni beyonceye olan hayranlığımdır ama güzel ki parfüm satış rekorları kırmış :) ama internetten alacağım için kokuyu bilenlere danışmak istiyorum ben açık ten rengine sahibim hafif odunsu hafif çiçeksi kokuları seviyorum zaten bu herve leger portakal çiçeği,manolya ve odunsu kokular içeriyormuş buna göre Heat mi? Heat rush mı? Pulse yi mi önerirsiniz?
Az önce beyonce heat seduction deodorant aldım o kadar güzel ki kokusu değme parfümlere taş çıkartır. Bir de yanında nyc adlı farklı parfüm almıştım o da kolonya gibi bişey çıktı .aldığım deodorant parfüm parfümde kolonya çıktı :)) neyse şiddetle tavsiye ederim ben çok beğendim. keşke nyc alacağıma, beyonce deodoranttan iki tane alsaymışım