Beynimi kemiriyor

Hepsini cope bas.
Hic gozunun yasina bakma. Paraya kiy ve yenilerini al. Artik ipler bende de.
Eski elbiselerini yerinde bulamazsa giyemezde, mecbur senin aldiklarna kalacak :).
Sonundan korkuyosun tabi cope attim de ama evin bi kosesine sakla acil drumlar icin, kadin ciplak gezmesin snra:eek:

Butceni ayarla ve cikin bu hafta sonu alisverise. Soz hakki verme annene asla.
Eminim bi zaman sonra kocasi ve etrafi tarafindan begenilmeye basladiginda oda hoslanicaktir bu degisimden.
Tavsiyeler için çok teşekkür ederim
azimle yeniden başlamalıyım :)
Ama su an diğer konu daha önemli benim için
çok teşekkür ederim :)

Ha bide parfum ve deodorant.
Parfum olarak ucuzundan basla.
Deodorant olarakta herkese onerebilicegim bi deo: rexona aloe vera fresh stick.
Turkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama etkisi super. Bugun benimki bitmisti ve dun gece banyo yapmama ragmen tum gun terledim bugun. Hemen bugun aldim yenisini ve surdum, ter diye bisy yok. Cok memnunum, cokta ferah kokuyor.

Epilatoru annen ne kdr kullanir ama kuck baslayarak ilerliye bilirsin.
Mesela 2 li set olarak epilatorlar satiliyor philipsten. Buyuk baslikliyi kendine alirsin yanindaki kucugude annene verirsin. Koltuk alti icin baslangic olarak.

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim
azimle yeniden başlamalıyım :)
Ama su an diğer konu daha önemli benim için
çok teşekkür ederim :)

Babanin konusumu?
Bence ilk once sen annenden basla bana sorarsan. Annenin degisimi gordukce baban bak gor neler oluyor
Kac senelik evlilige heycan gelir:KK45:.
Ben burda babani haksiz goremedim, her ne kadr baska kadinlari rontgenlemek cok ayip bisy olsada. Gozunun disarda olmasi felan kacinilmaz gibi:KK51:

Ha bide parfum ve deodorant.
Parfum olarak ucuzundan basla.
Deodorant olarakta herkese onerebilicegim bi deo: rexona aloe vera fresh stick.
Turkiyedeki fiyatini bilmiyorum ama etkisi super. Bugun benimki bitmisti ve dun gece banyo yapmama ragmen tum gun terledim bugun. Hemen bugun aldim yenisini ve surdum, ter diye bisy yok. Cok memnunum, cokta ferah kokuyor.

Epilatoru annen ne kdr kullanir ama kuck baslayarak ilerliye bilirsin.
Mesela 2 li set olarak epilatorlar satiliyor philipsten. Buyuk baslikliyi kendine alirsin yanindaki kucugude annene verirsin. Koltuk alti icin baslangic olarak.
Annem İçin kolları sivicam bakalım :)

Canım cinsel dürtüleri fazla olan insanlar sapık değildirler. Sapkınlar doyumsuz olanlardır. Eğer babacığın o fotoğrafını çektiği tip kadından hoşlanıyorsa yada o giyim tarzından bunu annende göremezse başkasında arar. En azından sadece bakar. Evdeki kadının konumu çok önemlidir bu durumlarda.

yorumunuzu çok yanlış buldum. fotoğrafını çektiği tip kadından hoşlanıyorsa ne demek?

gizli gizli bir kadının fotoğrafını çekiyorsa kusura bakmasın konu sahibi ama babası sapıktır. bir erkeğin gizli gizli fotoğrafınızı çekip telefonunda tuttuğunu düşünün. karısı onu memnun edemiyor demek ki mi dersiniz erkeksel dürtü mü?

o zaman bekar erkekler her istediklerini yapsınlar? irade denen bir şey var.

kadınlar kendileri böyle gördükten sonra erkekler her şeyi görürler zaten.

bu konuda da kesinlikle polemiğe girmicem. yeni üye olduğunuzdan erkek misiniz diye bile şüphe ettim açıkçası.

Kadın süslenmeli, kadın kendine bakmalı yorumlarından cidden nefret ediyorum. evet kadın kendine bakmalı ama kendisi için.

Türk erkekleri sanki süper bakımlı yakışıklı da kadın beğenmiyorlar.

ama kadınlar böyle düşündükten sonra ben de erkek olsam öyle olurdum.

yani burada yazılanlardan şunu öğreniyoruz dışarıda kadınlara yiyecek gibi bakan bir erkek varsa sorun onun karısındadır erkekte değil. kadını uyarmalıyız kendine çekidüzen versin.

laflarım konu sahibinin babasına değil yorumlara.

giyim kuşam,kaş bıyık çin çok geç,içi geçmiş böle hanımların,bızımkıde ona yakın birşey,ama kocası yok zaten,komşumuz son model jeep var,kadın senın annen gibi,adam bınemzsın jeep me diyor,terlikle,adam onu mağazaları götürüyor,al dıye yalvarıyor,kuaföre götürüyor,ama kadın asla,aman banane dıyor,amcam çok zengin,hanmıda çok tersliyor,amca neler alıyor lux mağazalardan bi bakıyorum gardlop etiketi üstünde belki 15 yıllık kıyafetler,ne gıyer ne kımseye verir,amcada bınemezsın böle arabama demiş,yengede üzülmüş,ha adamlar para vermese alamsa etmese haklı,yanı zamana gelire ayak uydurmak lazım,

Bu annen ve babanın arasında, onları ilgilendiren bir mesele. Bilmek seni rahatsız edebilir ama babana bunu sorup aynı evin içinde yaşamaya devam edip yüz göz olmamalısın. Ne olursa olsun bir limit var. Ayrıca da hakikaten yok annem isteksiz falan, sen bunu nasıl ölçebiliyorsun? Bunu neye dayanarak gözleyebiliyorsun? Bunları dışarıya yansıtmak gerçekten çirkin, yaşın küçük sanırım lütfen bunları arkadaş, komşu, aile, bir dost kimseye anlatma öyle bir anda önüne çıkar ki şaşırırsın.

bence de karışmamalısın
sizin roller değişmiş anne baba genç kızlarıyla oğullarıyla uğraşır, denetler,hayatını düzene sokmaya çalışır
sen onlarla uğraşıyorsun
bırka kocaman insanlar biri bakımlı olmayı öğrensin, biri de gözünün dışarda olmaması gerektiğini bilsin
senin müdahalenle olacak iş değil
dert etme kendine, sınırı geçmeden fikrini söyleyebilisin annene
ama babana ne diyebilirsinki
yüz göz olma herkesin aklı başında
bu sorumluluğun altında ezilme kendi hayatına odaklan bence

Bu annen ve babanın arasında, onları ilgilendiren bir mesele. Bilmek seni rahatsız edebilir ama babana bunu sorup aynı evin içinde yaşamaya devam edip yüz göz olmamalısın. Ne olursa olsun bir limit var. Ayrıca da hakikaten yok annem isteksiz falan, sen bunu nasıl ölçebiliyorsun? Bunu neye dayanarak gözleyebiliyorsun? Bunları dışarıya yansıtmak gerçekten çirkin, yaşın küçük sanırım lütfen bunları arkadaş, komşu, aile, bir dost kimseye anlatma öyle bir anda önüne çıkar ki şaşırırsın.
Olcebiliyorum çünkü şahit olmak zorunda kaldım diyorum imkansız mi ?
Kimseye anlatmadim zaten anlatamamm da
ama eğer Babam bir kadını habersiz cekiyorsa bu sadece aldatma olmaz o yüzden bir şekilde babamla konuşmak istiyorum
belki de başka arkadaşına ait bilemiyorum
bu arada yasiyaşım küçük değil

bence de karışmamalısın
sizin roller değişmiş anne baba genç kızlarıyla oğullarıyla uğraşır, denetler,hayatını düzene sokmaya çalışır
sen onlarla uğraşıyorsun
bırka kocaman insanlar biri bakımlı olmayı öğrensin, biri de gözünün dışarda olmaması gerektiğini bilsin
senin müdahalenle olacak iş değil
dert etme kendine, sınırı geçmeden fikrini söyleyebilisin annene
ama babana ne diyebilirsinki
yüz göz olma herkesin aklı başında
bu sorumluluğun altında ezilme kendi hayatına odaklan bence
Bu açıdan bakınca da haklısın ama aileyiz BiBiz :KK43:

Olcebiliyorum çünkü şahit olmak zorunda kaldım diyorum imkansız mi ?
Kimseye anlatmadim zaten anlatamamm da
ama eğer Babam bir kadını habersiz cekiyorsa bu sadece aldatma olmaz o yüzden bir şekilde babamla konuşmak istiyorum
belki de başka arkadaşına ait bilemiyorum
bu arada yasiyaşım küçük değil
Babanla bu derece yüz göz olursan aradaki duvar yıkılırsa bir süre sonra he evet yapıyorum sanane cevabını duyarsın. Limitini koru, senden utanma sınırını yok edersin. Biri konuşacaksa bu annen, sen değilsin.

cocukligumda anne baba hatasi nedeniyle onların odasında kaldım ve şahit olmamam gereken şeylere şahit oldum

demişsin ya, çok fena bi durum bu.
anneni biraz toparlayın
baban da röntgencilikten vazgeçer inş.

cocukligumda anne baba hatasi nedeniyle onların odasında kaldım ve şahit olmamam gereken şeylere şahit oldum

demişsin ya, çok fena bi durum bu.
anneni biraz toparlayın
baban da röntgencilikten vazgeçer inş.
evet yansimalarini da yaşadım zaten ama çok küçüktüm bunu gozlemlemek benim suçum değildi
:KK43:

Hayır, babanıza kızacağınıza, annenizi nasıl gömersiniz aklım almıyor.
bakımlı veya bakımsız, babanızın aldatmasını hiçbir sebep meşrulaştıramaz !

X