- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
- Konu Sahibi pinaripekci
geçtiğimiz yıl temmuz ayında baş ağrılarım sebebiyle çalıştığım hastanenin acil servisine başvurdum..tomografi çekildi ve sonucu umursamazca beklemeye başladım bana birşey olmaz diyenlerdenim ya..sonuçlarıma bakan doktor beni tanıdığı için biraz çekinerek tekrar tekrar bilgisayardaki görüntüyü inceleyince biraz tırstım ne yalan söyleyeyim..sora bana beynimde bir kitle olduğunu söyledi..beni önce nörolojiye yolladı oradanda beyin cerrahisine..1 ay içerisinde 4 mr çekildi (cihaza girerken nefesim kesildiği için bu işlemlerin hepsini anestezili olarak yaptırmak zorunda kaldım) sonuç köşe tümörüydü ne olduğunu hala tam olarak bilmiyorum zaten doktorumun söylediğine göre bir çok tümör açılmadan türü net olarak anlaşılamazmış..işte sonra 3 ay sonra 6 ay sonra falan diye kontrol mr lar falan yapıldı..ben en son mart ayında mr çektirdim ve fakat öküz bir insan olduğum için çalıştığım hastanede 5 dakikada yaptırmam gereken o kontrolü yaptıramadım..unuttum erteledim falan şimdi ağustos ayında doktoruma gidip kusura bakmayın ama biraz geciktim falan demeye de utanıyorum..işte böyle ne yapayım bilmiyorum..sizce ne yapmalı benim durumumda olan kimse varmı?yani aslında herhangi bir şikayetim olmadığı için önemsemiyorum..başağrılarım bile azaldı.yani zaten şu anda yapılacak birşey yok 9 mm ve çok fazla basısı olmadığından büyürse alırız demişlerdi..birazda ondan salladım yani yinede içime bir kurt düştü siz olsanız ne yapardınız?
Son düzenleme: