Nöroşirürji Beynimde bir Tmr var ve sanrm onu ihmal ediyorum..

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
geçtiğimiz yıl temmuz ayında baş ağrılarım sebebiyle çalıştığım hastanenin acil servisine başvurdum..tomografi çekildi ve sonucu umursamazca beklemeye başladım bana birşey olmaz diyenlerdenim ya..sonuçlarıma bakan doktor beni tanıdığı için biraz çekinerek tekrar tekrar bilgisayardaki görüntüyü inceleyince biraz tırstım ne yalan söyleyeyim..sora bana beynimde bir kitle olduğunu söyledi..beni önce nörolojiye yolladı oradanda beyin cerrahisine..1 ay içerisinde 4 mr çekildi (cihaza girerken nefesim kesildiği için bu işlemlerin hepsini anestezili olarak yaptırmak zorunda kaldım) sonuç köşe tümörüydü ne olduğunu hala tam olarak bilmiyorum zaten doktorumun söylediğine göre bir çok tümör açılmadan türü net olarak anlaşılamazmış..işte sonra 3 ay sonra 6 ay sonra falan diye kontrol mr lar falan yapıldı..ben en son mart ayında mr çektirdim ve fakat öküz bir insan olduğum için çalıştığım hastanede 5 dakikada yaptırmam gereken o kontrolü yaptıramadım..unuttum erteledim falan şimdi ağustos ayında doktoruma gidip kusura bakmayın ama biraz geciktim falan demeye de utanıyorum..işte böyle ne yapayım bilmiyorum..sizce ne yapmalı benim durumumda olan kimse varmı?yani aslında herhangi bir şikayetim olmadığı için önemsemiyorum..başağrılarım bile azaldı.yani zaten şu anda yapılacak birşey yok 9 mm ve çok fazla basısı olmadığından büyürse alırız demişlerdi..birazda ondan salladım yani yinede içime bir kurt düştü siz olsanız ne yapardınız?

Son düzenleme:
c anım bence ihmale gelmez ve senin elinde tüm imkanların var.anladığım kadarıylada evladın var onun için keşke dememek için geç olsada yaptır tetkiklerini.geçmiş olsun tekrardan

teşekkür ederim ilgine cnm benm..dün daha sakin bir bölüme taşındık hastane içinde inşallah pek yakında giderim..haklısın insan evlat sahibi olunca kendisi için olmasa bile onun için ihmal etmemeli kendisini..tekrar teşekkürler cnm bnm..

ay canım arkadaşım beniiimm. bak bunu ihmal etme.ama aynı zamanda sakın ha SAKIN kendine korku ve üzüntü verme tamam mı canım benim.

ayrıca böyle şeylerde doktordan utanılmaz. sana bağırsa kızsa nolacak? yine senin iyiliğine herşey canım.sakın ihmal etme

öncelikle cok geçmiş olsun...
bence ne olursa olsun git,dr una ne diyeceğin düşüncesini at bi köşeye.
illaki büyümüştür diye bişey yok..ama kontrollerini aksatmamakta yarar var..
hem bak hiçbişey olmasa bile aklını kurcalıyor ki bu konuyu açmışsın..
kontrolunu yaptır için rahat etsin..

sana inanamıyorum canım yaa...
sağlığın ihmale gelmiyceğini en iyi bilenlerden olmalısın...

hemen git dokturuna görün..ameliyatını da hemen ol ve kurtul o fazlalıktan...
Allah hayırlısını versin canım...

ay inanmiyorum ya
canimsin kiyamam
büyük büyük gecmis olsun
ama her neolursa olsun niye ihmal ettin tatlim
bence yinede bi baktir
icin rahatlasin
hem sen annesin melegim cocuklarina lazimsin kücücükde olsa canini önemsemelisin

çok geçmiş olsun canım, bencede önemsemelisin en önemli şey hayatta sağlıktır.Eşini,çocuğunu ve seni sevenleri düşün ve kendine iyi bak sen onlara lazımsın acil şifalar dilerim en kısa zamanda...

ayrıca böyle şeylerde doktordan utanılmaz. sana bağırsa kızsa nolacak? yine senin iyiliğine herşey canım.sakın ihmal etme

haklısın rümeysacığm..tanıdığım için çekiniyorm zaten buradasın ve gelmiyorsun diyecek bana kesin ama allah izin verirse önümüzdeki hafta gideceım yuzumu elıme alır gıderım ne desemecbur katlanacaım cunku ben bnu hakettım değilmi?..çok teşekkür ederm ilgine cnm bnm..opuyorumnanaktan

öncelikle cok geçmiş olsun...
bence ne olursa olsun git,dr una ne diyeceğin düşüncesini at bi köşeye.
illaki büyümüştür diye bişey yok..ama kontrollerini aksatmamakta yarar var..
hem bak hiçbişey olmasa bile aklını kurcalıyor ki bu konuyu açmışsın..
kontrolunu yaptır için rahat etsin..

haklısınız canlar ben kararımı verdım ınsallah onumuzdekı hafta gıdıorm..netıcede adam ne dese haklı..sıneye ckmek zorundaım olsun varsın mühim olan sağlık..çok teşekür ederm ilgin için cnm bnm eksik olma.allah razı olsun...opuyorumnanaktan

sana inanamıyorum canım yaa...
sağlığın ihmale gelmiyceğini en iyi bilenlerden olmalısın...

hemen git dokturuna görün..ameliyatını da hemen ol ve kurtul o fazlalıktan...
Allah hayırlısını versin canım...

hepiniz haklısınız..gerçekten cesaretlendım hepınızden allah razı olsun destegınız ıcın canlarım.onumuzdekı hafta allahın ıznıyle doktorumun yanındayım..çok bozar atarsa benide yine buradayım inşallah o zamanda teselli edenim olursunuz:kedi:çok öpüormopuyorumnanaktan

ay inanmiyorum ya
canimsin kiyamam
büyük büyük gecmis olsun
ama her neolursa olsun niye ihmal ettin tatlim
bence yinede bi baktir
icin rahatlasin
hem sen annesin melegim cocuklarina lazimsin kücücükde olsa canini önemsemelisin

incim cnm allah razı olsun bu topiği açarken aklımdan geçen şuydu şimdi benim gibi fazla mühim bir tümörü olmayan birkaç arkadaş vardır belki..onlarda yazar bana bendede şu vardı birşey olmadı merak etme falan derler diye geçirdim aklımdan ne biliim bööle olacaıını artık mecburen onumuzdekı hafta doktoruma topuuuk..ama şunu söliim eşim bin defa söyledi bana git doktoruna diye en son gittim dedimde öyle vazgeçti..o beni ikna edemedide kk dostlarım ikna etti helal olsun yani.hepinizi çok sviorm ve de allah razı olsun canlar..:1hug:a.s.:asigim:eek:puyorumnanaktan

inanmiyorum pinarcigim gecmis olsun kiyamam ben sana canim arkadasim:teselli:
canim hic böyle birsey ihmal edilirmi:eek:lmaz:
nedemek utanmak böyle seyin ihmali olmaz en azindan icin rahatla:eek:lmaz:
canim en kisa zamanda mutlaka git güzel haberlerle bize yazarsin insallah:Saruboceq:
rabbim sifani versin canim canimŞenizopuyorumnanaktan

çok çok geçmiş olsun allah sağlık şifa versin. ama size çok kızdım ne olursa olsun hafife alınacak birşey değil sizin çocuğunuz var ve siz bunu önemsememişiniz hep ertelemişiniz kendinizi düşünmüyorsunuz çocuğunuzu da mı düşünmüyorsunuz allah korusun size birşey olsa o napar annesizlik zor çok zor hele ki o daha ufak lütfen ama lütfen kendiniz için ve çocuğunuz için ihmal etmeyin isterse dr sizi çok kırsın çok kızsın umrunuza getirmeyin çocuğunuz için herşeyi yapın. hem ilerlemiş birşey değil kolay atlatırsınız çünkü başında yakalamışınız bu şansı elinizin tersiyle geri çevirmeyin opuyorumnanaktan

X