Beynim yandı

ritimm

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2018
155
89
13
39
Nasıl başlasam bilmiyorum. Oturduğum apartmanın arka bahçesinde eski kullanılacak durumda olmayan bi araba var. Bugün oğlumla alışverişten gelirken arabanın içinde çocukların oynadığını gördüm. Eve çıktım balkonda çamaşır toplarken çocukları gözlemledim arabadan indiler. İnen çocukların en büyüğü pantolonunun fermuarını falan çekti. En son altı yedi yaşlarında bi çocuk indi oda pantolonunu düzeltti. Küçük çocuk bana ne yaptınız diye sordu büyükte biz öyle şeyler yaparız dedi. Küçük çocuğu tehdit etmeye başladılar bunları babana anlatırsan sana çok kötü şeyler yaparız diye. Çok sinirlendim o an hala ellerim titriyor. Kendime gelemedim akşamdan beri. balkondan bağırdım ne yapıyorsunuz küçücük çocukla diye. Sana ne deyip hakaretler etmeye başladılar. Küçük çocuğa bağırdım hemen eve git dedim ama gidiyor gibi yapıp saklandı. Eşime anlattım gitti küçük çocuğa sordu bişeyler. Onlar benim abilerim beni seviyorlar falan demiş bana kötü bişey yapmadılar şakalaşıyorduk demiş. Ne yapacağım ben bunu görmezden gelemem ailesiyle nasıl konuşmalıyım. Lütfen bi yol gösterin. Uyuyamıyorum sinir korku öfke hepsi birleşti.

Ay cok canim sıkıldı esinizle birlikte ailesi ile konusmaya gidin cocuk korkmustur size anlatmaz ki

Ailesini tanıyorsanız aynen bize anlattığınız gibi anlatın derim :oha: Yahu elim ayağım titredi.

Küçük çocuğun ailesine bildirmelisiniz. Kendini suçlu hissediyor ve korkuyor şu an .Resmen istismar edilmiş ve siz birsey yapmazsaniz buna devam edecekler

Küçük çocuğun ailesine bildirmelisiniz. Kendini suçlu hissediyor ve korkuyor şu an .Resmen istismar edilmiş ve siz birsey yapmazsaniz buna devam edecekler
Ben bir şey yapmazsam zaten içim içimi yiyecek. Delirecek gibi hissediyorum kendimi. Ya ailesi çocuğa bir şey yaparsa diye de korkuyorum. Sizce zarar verebilirlermi.

Ben bir şey yapmazsam zaten içim içimi yiyecek. Delirecek gibi hissediyorum kendimi. Ya ailesi çocuğa bir şey yaparsa diye de korkuyorum. Sizce zarar verebilirlermi.
Nasıl bir aile bu? Cahil bile olsalar evlatlarini bir sekilde koruyabileceklerini düşünüyorum.İstismar çocuğa daha fazla zarar verir.

Back
X