Beynim sanki oyun oynuyor

meribalamazan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2024
80
20
3
23
Rüyamda sevgilimle sürekli barıştığımızı görüyorum.Yaşadığım yere geliyordu normalde 1.5 yıldır 1 kez geldi ve çok gerçekçi geliyordu her şey.Kitap okumak film izlemek gibi şeyler yapsam kolay unutur muyum normalde öyle alışkanlıklarım yok.

Kitap okumak film izlemek tabiki iyi gelir ancak takinti yaptiysaniz okudugunuz kitapta da izlediginiz filmde de onu dusunur bulabilirsiniz kendinizi. Sosyal hayatiniz yok mu arkadas cevresi hobi onu unutmak icin daha etkili olur. Bir bucuk sene once mi ayrildiniz onu anlamadim

3 gün önce ayrıldım

Bir hobiniz olsun yoksa hayatta her sıkıntıda eyvallah nasıl kafa dağıtıcam diye paniklersiniz

Hicbisey yapmadan daha çabuk unutursunuz hiç zorlamayın beynimiz aşk sarkilari ve şiirlerinin aksine üzgünüm unutmaya programlı zaten.Sadece takıntılı yada psikolojik açıdan sıkıntılı insanlar unutamaz aslında unutamadiklarini sanırlar.Sonucta anılar ölmüş insanlar gibi canlı değiller.Yani hicbirsey yapmayın günlük hayatınıza devam edin

3 günde tabii ozlersin ruyanda görürsün
az sabret kendine zaman tani ya
sanki bu adamla mi dogdun
kendine zaman ver biraz ayriligi hazmet. zamanla yeni aşklara yelken acarsin adini bile unutursun merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…