Beynim patlicakmis gibi oluyo konusmaya cook ihtiyacim vaar :(

başağrım vardı normalde hiç olmazdı ama o gittiğimde 1 hafta boyunca artık kulak kepçelerime vuruyordu ağrı.sonra susuzluktan olduğunu öğrendim neyseki çektirnemişim diye kendinimle gurur duydum

eşimde bana çok kızar benim de hoşuma gider.ciddi ciddi dinlerse korkarım kesin hastayım diye.kızar ya da dalga geçerse hoşuma gider

Heralde bununla yasamaya alismak lazim nasil yapicam bilmiyorum depresyona girdim resmen

senin yaşlarındayken bende de check up hevesi vardı.birkaç ayda bir dr a gitmeden durmazdım.sonra çocuklar olunca koşturmadan kendimi unuttum yıllarca sakinlemiştim.şimdi çocuklar büyümeye başladı içimdeki canavar fırsat buldu geri döndü

canım aslında yapmamız gereken ilaç kullanmak.ama kilo aldırıyormuş itiraf ediyorum ilacım banyoda duruyor ama kilo alırım diye içmiyorum.bu çileyi çekiyom böyle.birgün canıma tak edecek o zaman oturup içecem heralde

Bende ilac icmek istemiyorum bi ara baya topluydum 62 kilodan 49 kiloya indim o zamandan beri kilo takintim var kilo alicam diye korkuyorum bir kilo bile alsam yemegimi azaltiyorum hemen bide tekrar kilo alirsam cok sinirlerim bozulur kendi kendime yenmek istiyorum normal bi insan gibi olmak istiyorum bide konduramiyorum kendime psikolojik hastaligim oldugunu

Benimde geçen yaz hastalıktan ziyade gelecek kaygım, yaşlılığım, annem babama bişi olursa naparım her türlü akla gelecek olumsuzlukları düşünür sorgular dururdum. Bi anda kalp atışlarım hızlanır ellerim ayaklarım titrer, sanki nefes alamıyormuşum gibi hissederdim. Olayın ilaç tedavisinden çok manevi boyutunu araştırmaya başladım. Bu tip şeylerde vesvesenin çok etkili olduğunu tespit ettim. vesveseden kurtulmak için nars suresini her namazdan sonra 3 kere yatmadan önce 3 kere okumaya başladım. Büyük bir azimle devam ettim. Hemen sonuç beklemeden çünkü bu korkularımdan kurtulmak normal insanlar gibi olmak istiyordum. gerçekten 2-3 ay sonra bu endişe korkularımdan kurtulmaya başladım baya azaldı ve şu an hiç böyle evhamlarım yok. Hala daha nars suresini okumaya devam ederim. Tavsiye ederim. Acil şifalar dilerim.

Nasr suresini diyosun dimi canim bu
İzâ câe nasrullahi velfeth. Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ. Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh. İnnehû kâne tevvâbâ.
Ya bana namaz kilarken bile vesvese oluyo

nas suresi canım nasr hatalı söyledim. vesveseler için okunan dua. Aynen bana da namaz kılarken oluyordu. Öyle ciddi endişelerim korkularım oluyordu ki kimseyle de paylaşmıyordum. Sonra nette vesvese ile ilgili araştırma yaparken nas suresini tavsiye ettiklerini gördüm. sabırla oku hatta vesvese geldiği her an oku allah ın izniyle şifa bulursun

Saol canim insallah duzelir ya butun hayatimi etkiliyo birden butun enerjim dusuyo kalbim carpiyo durdugum yerde sanki kosmusum bi is yapmisim gibi yorgun hissediyorum kendimi

Saol canim insallah duzelir ya butun hayatimi etkiliyo birden butun enerjim dusuyo kalbim carpiyo durdugum yerde sanki kosmusum bi is yapmisim gibi yorgun hissediyorum kendimi
insana bi kere o vesvese yapıştı mı her türlü insanı karanlığa sürüklemek için elinden geleni yapıyor. Valla çok zor günlerdi benim için şimdi kurtulduğum için o günleri anımsıyorum da nasıl öyle şeyler düşünmüşüm kendimi perişan etmişim diyorum. Allah sabır versin ilaçlardan önce maneviyata yönelmek en doğrusu. Sonuçta ilaçları kullanmayı bırakınca eski haline geri dönme ihtimali yüksek. Allah tüm böyle olan kullarına yardım etsin

Aynen canimbende o yuzden ilac kullanmak istemiyorum ilaca bagimli olmak istemiyorum zaten basit bi agri kesici bile icsem o bile bana sikinti yapiyo yan etki yapicak dokunucak falan diye bu sefer midem bulanmaya basliyo

Aynen canimbende o yuzden ilac kullanmak istemiyorum ilaca bagimli olmak istemiyorum zaten basit bi agri kesici bile icsem o bile bana sikinti yapiyo yan etki yapicak dokunucak falan diye bu sefer midem bulanmaya basliyo
bir de canım kendine melisa ve papatya çayı yap. onlar insanı gerçekten rahatlatıyor. ben ara ara melisa çayı içerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…