- 23 Şubat 2016
- 2.059
- 1.551
- 133
- 29
Cok zor durumdayim resmen son noktaya geldim artik delirip gidicem heralde beynimi aklimi kaybedicem diye dusunmeye basladim nerden baslasam bilmiyorum kucuklugumden beri hep pimpirikli biriydim o zamandan beri kalp carpintim hep olurdu ama daha sonra universiteydi isdi evlilikti derken unuttum o ara hiic bi sikintim olmadi ama simdi bosum evde oturuyorum su an yapabilicegim bisey yok ve gene kalp carpintisiyla basladi aralarda kalbim tekliyodu sinirlenince biseye canim sikilinca aniden kalbim yerinden cikicak gibi olmaya basladi daha sonra ben cok fazla intetnetten okumaya basladim bu beni iyice rahatsiz etmeye basladi biliyorum okumamam gerektigini ama icimi rahatlaticak biseyler ariyodum sonra benim durduk yere beynimde biseyler olmaya basladi ara ara beynim sanki saliselik bi elektrik akimi gibi sanki bisey hissediyorum beynim gidip geliyo sanki bi garip oluyo neyse bu fazla olmadi gecti ve uc aydir adetlerim cok gecikiyo 15 17 gun falan ben bunuda arastiriken beyinle alakali sorunlar olabilicegnide okudum ben tabi iyice delirdim dun fazla uyku uyumadim ve erken saatte kalktim sonra sessiz sakin otururken birden beynimde bi cinlama hissettim sanki tv den boyle gelir ya bi ses onu beynimin icinde hissettim ondan beri benim beynimin ici cinliyo deliricem beynimi dinleyip duruyorum birisiyle konusurken bisey yaparken hissetmiyorum soyle tek basima otururken basliyorum dinlemeye dinledikce sanki beynim patlicak gibi olmaya basladi beynimde basinc hissediyorum artik basim agrimaya basladi gece bile uykumdan uyandim bunu dusunmeye basladim dedim ben artik deliriyorum atamiyorum ben bi turlu kafamdan bu dusunceleri biliyorum biseyim yok kendim yapiyorum ama olmuyo hergun bisey oluyo bana sikildim artik bide ben hic bu konularla alakali doktora gitmedim kendi kendime halletmeyi istedim ilac kullanip iyice deliricegmi dusundum ilac kullanmak istemedim gecen gun namaz kilayim dedim rahatlatir beni dedim onuda yanlis kilmisim butun gece huzursuz oldum benim gibi durumu yasayanlar lutfen kendinizi nasil rahatlatiypsunuz artik normal yasantima donmek istiyorum lutfen yardim edin ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)