Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lazer EpilasyonBeylikdüzü'nde lazer epilasyon yapan yer var mı önerceğiniz?
beylikdüzünde lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız eğer size tavsiye edeceğim yer Yelsa estetik&güzellik olur. gerçek buz lazerle çalışıyorlar. cihazlarını ben yurt dışı sitelerden araştırdım. şuan lazer epilasyonda kullanılan en son teknoloji ve dünyada ödül almış tek cihaz. ilk seanstan sonra neredeyse %70 i döküldü sahte cihazlarla hem sağlığınızdan hem de paranızdan olacağınıza yelsa estetik güzelliğe gidin derim
beylikdüzünde lazer epilasyon yaptırmak istiyorsanız eğer size tavsiye edeceğim yer Yelsa estetik&güzellik olur. gerçek buz lazerle çalışıyorlar. cihazlarını ben yurt dışı sitelerden araştırdım. şuan lazer epilasyonda kullanılan en son teknoloji ve dünyada ödül almış tek cihaz. ilk seanstan sonra neredeyse %70 i döküldü sahte cihazlarla hem sağlığınızdan hem de paranızdan olacağınıza yelsa estetik güzelliğe gidin derim
Yelsa Estetik ve Güzellik merkezine gidiyorum epilasyon için. Temizlik ve personel açısından içiniz rahat olsun. 7 seans gittim, azaldı ama ne yazık ki hala bitmedi. Daha 1 seansım var, umarım biter. Bu arada buz lazer için her yerde yazan acı yok reklamlarına inanmayın. Enerjiyi ilk önce düşük veriyorlar, acımadığını düşünüyorsunuz. Ama sonra enerji arttıkça acı da doğru orantılı olarak artıyor. Sıra beklerken resmen acıdan bağıran birinin sesini duydum ve haklı da.
yelsa estetik güzelliğe ben gittim ve son derece memnun kaldım orjinal buz lazer kullanıyorlar fırsat buldukça da gidip cilt bakımı yaptırıyorum gayet temiz ve müşteri memnuniyetli merkez