beylikdüzünde ki emlakçılar

curiouss

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2011
5.846
3.394
merhaba
ev bakıyorum satılık ama evler Beylikdüzünde olanlarda sıkıntılı yani
ya peşinat yazıyorlar sadece ya da mesela
cumhuriyette 230 000 TL ev var olabilir mi? ben daha yüksek diye biliyorum

emlakçılar dan kastım beylikdüzündeki evlerde 25 000 TL 30 000 TL yazıyor ama hiç bir açıklama yok benim tahminimce peşinat belkide başka birşey bilmiyorum
geçen sene yakınıma ev bakarken 190000 TL ev gördüm gönderdim burada öyle bir ev hayatta bulamazsınz deyip başka başka evler göstermişler
yani resmen insanlar gelsinde başka eve yönlendirelim ayağında yazmışlar oraya
ilanı ben görüntü aldım telefon numarasını verdim bakmaya randevu alıp gittiler
gittiklerinde o fiyata ev olmadığını söylediler

kendi muhitimde problem yok hem ücretleri mahalleleri biliyorum ama yeni yapılar olduğu için Beylikdüzünde ki evlerde ev fiyatlarına bakmak istiyorum
ne oldukları ile ilgili bilgim yok ama uygun fiyata bulabilir miyim diye bakmak istiyorum
nereden bakabilirim
ben uzak bir ilçede oturuyorum

bana beylikdüzünü anlatın nereden ev bakabilirim

ben bakırköye yakın oturuyorum çok pahalı buralar

Son düzenleme:
Öncelikle sizi Cumhruiyet Mahallesi ve Esenyurt tarafından yani eski Tatilya şimdiki Marmara Park’ın arka taraflarından asla ev almamanız konusunda uyarırım. Üç sene önce buradaki evimizi satarken emlakçı tarafından dolandırıldık başımız derde girdi. Oturanlar varsa tenzih ederim ama insanı da emlakçısı da sıkıntılı.

Eski büyük 5M Migros’un arka tarafları, Bizimkent, Büyükşehir tarafları oturulabilir. Tüm marketler, mağalazar var. Ancak şöyle söyliyim Beylikdüzü diyip ucuz ev beklemeyin, metro, metrobüs diye diye fiyatlar arşa çıktı.

En oturulabilir semtleri söyledim, ama oraya kadar gitmişken az daha inin Beykent Adnan Kahveci’ de evler hem daha uygun hem de daha büyük ve güzeldir.

Cumhuriyet tarafı Esenyurt’a yakın. Son derece kozmopolit bir yer, Suriyeli vatandaş kaynıyor, merkezi olması sizi yanıtlmasın. Siz sahibinden’de emlakçıyı aradan çıkartıp direkt sahibinden olan ilanlara bakın.

Beykent ve adnankahveci derim en iyi yerleri.
2sene beylikdüzü/gurpinarda oturdum.
Imkanim elverseydi beykenti cok isterdim.

Migros arkası yani Barış mahallesini öneririm. E5'e yürüme mesafesinde, metrobüs, otobüs istediğinizi kullanabilirsiniz

Çok bina geliyor bana oralar. Agacliktan çok uzun uzun siteler var. Birde şehir merkezine çok uzak. Gerçi orada oturanlar kendilerine göre bir dünya kuruyorlar sanırım. Ev fiyatları orada artık çok ucuz değil diye biliyorum. Biz bundan 4 sene önce bahçe katı site içerisinde bir yer bulmuştuk o zaman 500.000 bin falandi. Yaşanacak yermi derseniz hiç bir bilgim yok.

Benim bildiğim sadece o taraflarda bu şekilde ev satmaya çalışıp çok kişinin dolandırılıp mağdur edildiği. Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

merhaba

emlakçılar dan kastım beylikdüzündeki evlerde 25 000 TL 30 000 TL yazıyor ama hiç bir açıklama yok benim tahminimce peşinat belkide başka birşey bilmiyorum
geçen sene yakınıma ev bakarken 190000 TL ev gördüm gönderdim burada öyle bir ev hayatta bulamazsınz deyip başka başka evler göstermişler

kendi muhitimde problem yok hem ücretleri mahalleleri biliyorum ama yeni yapılar olduğu için Beylikdüzünde ki evlerde ev fiyatlarına bakmak istiyorum
ne oldukları ile ilgili bilgim yok ama uygun fiyata bulabilir miyim diye bakmak istiyorum
nereden bakabilirim

Bende beylikdüzünde oturuyorum
merhaba

nereden bakabilirim

Gerçek ilanlar değil onlar.Adreste Beylikdüzü yazıyor ama Esenyurt tarafındaki evler oluyor.

X