• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzünde 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ACİL

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları
Merhaba,
Ben de haftanın üç günü 9 aylık oğlumla ilgilenecek bir yardımcı arıyorum. Beylikdüzü'nde oturuyorum. ılgilenenler varsa sevinirim...

merhabalar oğlunuzla ilgilenebilecek bakıcı arıyormussunuz. 38 yaşındayım 11 yaşında oğlum var.çocuk gelişimi mezunuyum.ve devlet okullarında sözleşmeli öğretmenlik yaptım.görüşmek isterseniz..bana özel mesaj atarak telefon numaranızı gönderirseniz görüşebiliriz.ben özel msj atamıyorum çünkü 50 sınırını aşamadığım için iyi günler..

merhabalar oğlunuzla ilgilenebilecek bakıcı arıyormussunuz. 38 yaşındayım 11 yaşında oğlum var.çocuk gelişimi mezunuyum.ve devlet okullarında sözleşmeli öğretmenlik yaptım.görüşmek isterseniz..bana özel mesaj atarak telefon numaranızı gönderirseniz görüşebiliriz.ben özel msj atamıyorum çünkü 50 sınırını aşamadığım için iyi günler

Back