- Konu Sahibi kelebek_83
-
buarada azönce yazdığım maile ileve etmek istiyorum hemen görüşmeye gelebilirim sorun olmaz ve anlaşılıp istediğiniz taktirde de hemen başlarım.tşk xxxx
merhaba adım özlem 28 yasındayım 3 yasında bir kızım var su an özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimden memnun degilim.Aslen selçuk kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum şu an açık öğretimde sosyal hizmetler bölümünde okuyorum.Çocukları çok seviyorum.Sağlık sorunlarım dolayısıyla ( kadın hastalıkları ) 2. çocugum yok hem kızıma kardes hem bana yasadıgım güzel zamanları tekrar hatırlatacak bir çocuga bakmak istiyorum ilgilenirseniz.mesaj atınız
iyi günler :)
24 yaşındayım kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum 5 yaşında oğlum var nisan ayında beylik düzüne taşınıyorum 3 yıl evde çocuk bakıcılığı ve eğitimi verdim eğer isterseniz yanında çalıştığım aileninde telefonunu verebilirim tesettürlüyüm evimde bakmak istiyorum eğer sizede uygunsa özel mesajla size ulaşabileceğim bir telefon numarası gönderirseniz telefonda görüşebiliriz....
bakıcı bulabildinizmi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?