• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzünde 8 aylık bebeğim için bakıcı arıyorum ACİL

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

kelebek_83

annesinin canısı...
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
445
12
98
İstanbul
merhabalar.bu ay beylikdüzüne taşınacağım. beylikdüzünde oturan yada evime gelebilecek , 8 aylık oğluma hafta içi her gün bakabilecek deneyimli ve eğitimli bayanlarla görüşmek istiyorum. mart ayı yada nisan ayında işe başlayacağım için bu aylardan itibaren bir bakıcıya ihtiyacımız olacak. ilgilenen bayanlar yazarlarsa acil görüşebilirz.

Merhaba, ben bana yazdığınız mesajınızı okudum hem kendi ilanıma hemde buraya yanıt yazmak istedim.Benim daha önceki ikizbebek tecrübelerimde baktığım bebekler 5 aylıktı birbuçuk yıl kadar baktım sizinle konuşmaktan mutluluk duyarım.Ayrıntılı olarak xxxxxxxxx nolu telden konuşabiliriz.Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhabalar adakent beylidküzünde oturuyorum 4 yıllık üniversite mezunuyum sigara kullanmıyorum bebek bakımı ve çocuk psikolojisi üzerine eğitim aldım.2 yaşında oğlumu ben büyütüyorum bu konularda yani çocuk bakımı seminerler katıldım çok bilgiliyim.Severek bakacağıma emin olabilirsiniz.xxxxxxbana ulaşırsanız detayları konuşaım.tşk

buarada azönce yazdığım maile ileve etmek istiyorum hemen görüşmeye gelebilirim sorun olmaz ve anlaşılıp istediğiniz taktirde de hemen başlarım.tşk xxxxxx

buarada azönce yazdığım maile ileve etmek istiyorum hemen görüşmeye gelebilirim sorun olmaz ve anlaşılıp istediğiniz taktirde de hemen başlarım.tşk xxxx

merhabalar. ilginiz için öncelikle teşekkür ederim. özellikleriniz çok iyi ancak 2 yaşında bir çocuğunuz olduğunu belirtmişsiniz. henüz bu yavrucağımızın da anne ilgisi ve şefkatine oldukça ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. ben daha çok çocuğu büyümüş anneleri tercih ediyorum. umarım beni yanlış anlamazsınız. tekrar ilginiz için sonsuz teşekkürler...

arkadaşlar lütfen telefon,adres...vb bilgilerinizi burdan paylaşmayın...
bu tarz bilgileri özel mesaj yoluyla halledin...
kurallara uyup hassas davrandığınız için teşekkürler

sizi anlıyorum ancak benim oğlum kendi oynayabiliyor her derdini anlatabiliyor ve asla çocukları kıskanmaz hatta çok seveceğine eminim.kardeş duygusunuda tatmış olacak.üstelik sizinki zaten çok küçük benim açımdan daha iyi olacak bebek bakımında çok iyiyim eğitimlere katıldım.inanın oğlum yanımda olsada hiçbir sorun olmaz buna güvenebilirsiniz.oyüzden sizden ricam tekrar düşünün lütfen.ve verdiğim telefondan bana ulaşırsanız konuşarak daha iyi kendimi anlatabileceğime inanıyorum.görüşmek üzere.

8 aylık oğlunuza bakıcı aradığınızı okudum.37 yaşındayım çocuk gelişimi mezunuyum.anasınıfında öğretmenlik yaptım.uzun bir süre ..fakat bazı nedenlerden dolayı şu an çalışmıyorum.mesleğim gereği bebek ve cocuklarla iletişimim gayet iyidir.bakıcı arıyorsanız;sizinle görüşebiliriz..

24 yaşındayım kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum 5 yaşında oğlum var nisan ayında beylik düzüne taşınıyorum 3 yıl evde çocuk bakıcılığı ve eğitimi verdim eğer isterseniz yanında çalıştığım aileninde telefonunu verebilirim tesettürlüyüm evimde bakmak istiyorum eğer sizede uygunsa özel mesajla size ulaşabileceğim bir telefon numarası gönderirseniz telefonda görüşebiliriz....

size özelden tlf numaramı göndermiştim.dilerseniz arayabilirsiniz her konuda yardımcı olabileceğimi bilmenizi isterim.

merhaba pataya. özel mesajınız gelmedi maalesef. ev işleri bitsin ardından bakıcı işlemlerine başlayacağım. uygun olursanız sizinle de görüşürüz

ben fazla giriş yapmadığım içinde özel mesaj atamıyorum 50 kotasını doldurmadığım için siz bana xxxxxxxxxxxxxxnolu numaradan beni ulaşabilirsiniz

merhaba adım özlem 28 yasındayım 3 yasında bir kızım var su an özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimden memnun degilim.Aslen selçuk kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum şu an açık öğretimde sosyal hizmetler bölümünde okuyorum.Çocukları çok seviyorum.Sağlık sorunlarım dolayısıyla ( kadın hastalıkları ) 2. çocugum yok hem kızıma kardes hem bana yasadıgım güzel zamanları tekrar hatırlatacak bir çocuga bakmak istiyorum ilgilenirseniz.mesaj atınız

iyi günler :)

merhaba adım özlem 28 yasındayım 3 yasında bir kızım var su an özel sektörde yönetici asistanlığı yapıyorum ama işimden memnun degilim.Aslen selçuk kız meslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum şu an açık öğretimde sosyal hizmetler bölümünde okuyorum.Çocukları çok seviyorum.Sağlık sorunlarım dolayısıyla ( kadın hastalıkları ) 2. çocugum yok hem kızıma kardes hem bana yasadıgım güzel zamanları tekrar hatırlatacak bir çocuga bakmak istiyorum ilgilenirseniz.mesaj atınız

iyi günler :)

merhabalar özlem. ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ancak küüçük çocuğu olmayan bir bayan istiyorum. malum ilginiz öncelikle kendi çocuğunuzda olacaktır. tekrar teşekkürler

24 yaşındayım kızmeslek lisesi çocuk gelişimi mezunuyum 5 yaşında oğlum var nisan ayında beylik düzüne taşınıyorum 3 yıl evde çocuk bakıcılığı ve eğitimi verdim eğer isterseniz yanında çalıştığım aileninde telefonunu verebilirim tesettürlüyüm evimde bakmak istiyorum eğer sizede uygunsa özel mesajla size ulaşabileceğim bir telefon numarası gönderirseniz telefonda görüşebiliriz....

merhabalar ummiye.teşekkür ederim ilgilendiğin için ancak bir önceki yazımda da belirttiğim gibi anlaşacağımız bayanın küçük çocuğu olmaması tercihimiz.

merhabalar size daha öncede yazmıştım beylikdüzünde oturuyorum 2.5 yaşında oğlumuda getirerek bebeğinize bakmak isterim dedmiştim siz oğlunuzda küçük ona vakit ayırmalısınız dediniz ama kardeş olarak birbirleriyle daha iyi vakit geçireceklerini düşünüyorum ben kreş anneliğide yaptım çocuk psikolojisi eğitimide aldım bir görüşsek ve oğlumuda görseniz fikriniz değişir diye düşünüyorum işe çok ihtiyacım var lütfen yardımcı olurmusunuz.cep tel size vermiştim ararsanız memnun oluru7m herzaman bu maile bakamıyorum tşk

bakıcı bulabildinizmi???

merhaba pataya. henüz hiçbir görüşme yapmadım. evi yeni toparlayabildik. şimdi babaannemiz gelecek 1 ay bakmayı düşünüyor. bizim mayıs tan itibaren bakıcı bulmamız gerekiyor. hatta 1 ay daha uzatabilirsek hazirandan itibaren olacak. zaten sizi mutlaka arayacağım. henüz anlaştığınız biri yok sanırım.

Back