merhaba arkadaşlar bende beylikdüzü adakentteyim bende ayın 26 sında evleniyorum ben 3k yı düşünmüştüm bu güne kadar ama fiyatını daha sormadım.yıldırım kuaför tam olarak nerede kalıyor hatırlamadım..
Arkadaşlar,
Ben Beylikdüzü'nde oturuyorum ve geçen Kasım ayında düğünüm oldu.Özellikle Krylon marka makyaj ürünleri kullandıkları için Avm içerisindeki 3k Metin Şahin'e gitmeyi tercih ettim. Cilt bakımı, makyaj, kirpik ekleme ve gelin saçı paket içerisindeydi. Açıkçası Yıldırım'a gitmeyi düşündüm orada paketin içinde prova ve ağda da vardı fakat havanın soğuk olması nedeniyle yürüyerek çok yakın olduğu için buraya karar verdik. Fakat burası düğün öncesi deneme yapmıyor ne saçta ne de makyajda. Bana güveneceksen geleceksin diyor. Provalar filan onlar yalan diyorlar. Kendilerine çok güvenerek konuşunca tatmin oldum. Öncesinde gittim uğradım nasıl bir model istediğimi filan konuştuk. Tamam sorun yok istediğin gibi çıkacaksın dediler. Maalesef tam bir fiyaskoydu herşeyiyle. Duvağı takmayı beceremediler. Yüzümü örtemedim. Gelinlikçi sana yanlış vermiş dediler duvağı ki biz gelinlikçide prova yapmıştık. Beceremediler. Ses çıkarmadım. Olabilir aksilikler dedim. İstediğim modeli de yapmadılar. Kendi istediğini yaptı. Kötü olmadı fakat fotoğraf çekiminden sonra saç bozuldu. Takı töreninden sonra da duvak düştü. Makyajı da kesinlikle su bazlı filan değil. Nasıl Krylon kullandılar orası da meçhul. Tatmin edici bir makyaj olmadı. Metin Bey saçımı bitirdikten sonra dükkandan ayrıldı. Kendisi gider gitmez orada çalışanlar işlerini aynı ciddiyetle devam ettirmediler. 2 de çıkmayı planlarken 3 bucuğa geliyordu çıktığımızda. Üstelik ailem ve arkadaşlarım da benzer şikayetlerden muzdarip olunca buraya yazmak istedim. Çünkü internet yorumlaı buraya gitmemde etkili oldu. Düğün sonrası Metin Bey'e gidip uygun bir şekilde durumu anlattım. Kendisinin gittikten sonra dükkanda çalışanlar arasında iletişim bozukluğu olduğundan ve aksiliklerden bahsettim. Beni arasaydın keşke dedi. Çok nazik biri kibarca dinledi beni fakat düğün telaşında kuaförü arayıp gelir misiniz demek pek manalı değil. Kendileri de internet sitelerini takip ediyor. Sizlere tavsiyem Beylikdüzü'nde prova yapılan bir yere gidin. Öncesinde deneme yaptırın mutlaka. Resimlerde duvaksız, bozuk saç ve dağılan, akan bir makyajla görünmek istemiyorsanız prova önemli. Sevgiler.
arkadaşlar bu ayın sonunda evleniyorum ve kuaför arayışındayım. Beylikdüzü'nde oturuyorum burada birkaç kuaför dolaştım fakat içime sinen bir yer bulamadım:çok üzgünüm:
Adakent'te gk kuaför var şimdilik en aklıma yatanı o fakat makyaj konusunda nasıllar bilmiyorum... özellikle makyaj konusunda çok hassasım. Beylikdüzü veya yakın civarda bildiğiniz kaliteli ve makyaj konusunda profesyonel kuaförler var mı acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?