beylikdüzü ve beykent te oturan genç anneler

selam ramitep.epey uzun zamandır görüşmedik hatırlamışsındır beni sanırım.ben avcılardayım ama annem bdüzünde oturuyor ve aranıza katılmayı isterim.fakat yaşım sizden büyük eğer uygunsa bende katılırım aranıza:))

merhaba cnm evt hatırladım nasılsın aramıza katılmanı çok isterim tabi bu hafta yine bi buluşma ayarlamak istiyorum hepinize özelden ve burdan bildiririm çok öpüyorum

beylikdüzü ve çevresinde oturan arkdş buluşma yapalım bu hafta herkez yazsın hangi gün müsait olduğunu lütfen

yaa bende beylikdüzündeyim arkidişler benide aranıza alın ama ben anne değilim 22 yaşındayım ama anne aday adayıyım

ben adnan kahveci yeşilkentte çalışıyorum beykentte
gürpınar da oturuyorum canım

Bu buluşmalara bende çok özeniyorum..Beylikdüzünde iş yerim fakat B.çekmece'de oturuyorum..
Buluşma ayarlarsanız katılabilirim..

cnm valla sayfaya bakan olursa katılma günü ayarlayıp senide çağrırız tabi özelden yazarım sevinirim

bu arada beylikdüzünde buluşma olursa katılmak isterim...
banada özelden msj atın eğer buluşma ayarlanırsa haberim olsun

bulusun,bulusunnnnn,benimde-bir-ayagi-bakirkoyde-bir-ayagi-mimarsinanda-istanbullu-olarak-taaaaaaa-kanadalarda-kiskancliktan-icimin-yaglari-erisin:gitmeffffff-cok-ozledim-turkiyeyi-bakirkoyu-buyukcekmeceyiii-havasini-suyunu-sahilini-balikekmegini-.....kiymetini-bilin-kizlarrrrrrrr

cumartesi musaitsenız buluşalım kızlar ne dersiniz gelecek olanlar yazsın lütfen.mıgros uygunsa sizede buluşalım.

ben hergün müsaitim mutlak ayarlayalım kızlar kızımın hiç oyun arkadaşı yok buralarda bana büyükçekmece beylikdüzü civarı her uyar avm olmak şartı ile genelde müsaitim yaşım 24 bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…