beylikdüzü ve beykent te oturan genç anneler

ramitep

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
471
5
96
İstanbul
merhaba ben beykent te oturuyorum daha önce buluşmalara katıldım ama pek uyuşamadık herhalde ki pek sık olmadı buluşmalar benim kızım var 16 aylık 20-28 yaşlarda arkadaşlar varsa tanışalım arkadaşlık kuralım genç anneler ne dersiniz.?

Son düzenleme:
selam canım benımde iki kızım var biri iki buçuk yaş diğeri 4 aylık . bende 29 yaşındayım uyarmı gencim yani dahadelikafaduldendelikafaduldenolumunekankayizsmile

Tamam buluşun tabi ama çocuklara ben baksam olurmu:) çok şekerdirler eminim yer bitiririm
Laie_94.gif

selam kızlar ,bende anne değilim ama az kaldı 16 haftalık hamileyim:) genç annelere dahil olucam yakında inş:)beylikdüzündeyim buluşmaya gelebilirim

selam bayanlar tekrar buluşma ayarlıyorum salı veya çarşamba saat 14:00 beykent fox city de gelecek olan varsa yazsın lütfen.umarım beni ramitep arkadaşımla yalnız bırakmazsınız.:)

selam kızlar ,bende anne değilim ama az kaldı 16 haftalık hamileyim:) genç annelere dahil olucam yakında inş:)beylikdüzündeyim buluşmaya gelebilirim

slm cnm hayırlı olsun ayy ne güzel allah sağlıkla eline kavuştursun inş buluşmaya bekliyoruz bende genç anneyim çok güzel bi duygu opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:

selam kızlar salı sabahı istanbul dışına çıkıyorum ben 1 hafta yokum,ama üzüldüm şimdi :( bidahaki buluşmaya görüşmek üzere inş

ben beykent kolan hastanesinde yaptım çok çok memnun kaldım ilgi alaka süper ilk çocuğumuda kolanda yapmıştım çok memnun kaldım herkese tavsiye ederim.doktorlar hemşireler çok ilgililer hemde fiyatıda çok uygun zaten

Back