• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beylikdüzü Medilife Burcu Betül Kazdal'a giden var mı

Karasinek

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2015
43
9
16
Doğumumu Burcu Betül Kazdal da yap mayı düşünüyorum. Medilife'da ve Burcu Hanım da doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Doğumumu Burcu Betül Kazdal da yap mayı düşünüyorum. Medilife'da ve Burcu Hanım da doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ve doktorumun tüp bebek olduğu için başka hiçbir gerekçe sunmadan aşırı sezaryen yanlısı olması ve ısrarla şeker yüklemesi yapmak istemesi nedeniyle değiştirme kararı aldım araştırmamda medilife için iyi yorumlar aldım ve doktorların profillerini incelemeye başladım portföylerine baktığımda tüp bebek konusunda deneyimli tek kadın doğum hekimi burcu hanım görünüyordu bende onu tercih ettim tabi bunda burada aldığı pozitif yorumlarda dahil 29 nisanda randevum var gidicem bakalım görüş ve tecrübelerimi dönünce aktarırım. Tabii Siz benden önce giderseniz sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim. Benim ozamana randevu alma sebebim 23 nisanda detaylı ultrason randevum var açıkcası önceki tahliller testler ve bu ultrason hepsini alıp gitmek istediğim ve çok sık aralıklarla girmenin doğru olmadığına inandığım ultrasonun manyetik alanının bebeğime zarar vermesini istemediğim için beklemeyi tercih ettim. Sağlıklı günler dilerim

Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ve doktorumun tüp bebek olduğu için başka hiçbir gerekçe sunmadan aşırı sezaryen yanlısı olması ve ısrarla şeker yüklemesi yapmak istemesi nedeniyle değiştirme kararı aldım araştırmamda medilife için iyi yorumlar aldım ve doktorların profillerini incelemeye başladım portföylerine baktığımda tüp bebek konusunda deneyimli tek kadın doğum hekimi burcu hanım görünüyordu bende onu tercih ettim tabi bunda burada aldığı pozitif yorumlarda dahil 29 nisanda randevum var gidicem bakalım görüş ve tecrübelerimi dönünce aktarırım. Tabii Siz benden önce giderseniz sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim. Benim ozamana randevu alma sebebim 23 nisanda detaylı ultrason randevum var açıkcası önceki tahliller testler ve bu ultrason hepsini alıp gitmek istediğim ve çok sık aralıklarla girmenin doğru olmadığına inandığım ultrasonun manyetik alanının bebeğime zarar vermesini istemediğim için beklemeyi tercih ettim. Sağlıklı günler dilerim

Vay be bu yaşımda ultrasonun manyetik alanla çalıştığını da öğrendim.Bi yaşıma daha girdim :) İnternet yayıldı mertlik bozuldı etraf okuduğu 2 şeyle her şeyi ben bilirimcilerle doldu neymiş doktoru şeker yükleme testi ısrarı yapıyormuş sen doğrusunu bilirsin tabi doktor bilmez , malum ultrasonun manyetik alanla çalışlığını bile keşfetmişsin helal olsun sana:-)

Vay be bu yaşımda ultrasonun manyetik alanla çalıştığını da öğrendim.Bi yaşıma daha girdim :) İnternet yayıldı mertlik bozuldı etraf okuduğu 2 şeyle her şeyi ben bilirimcilerle doldu neymiş doktoru şeker yükleme testi ısrarı yapıyormuş sen doğrusunu bilirsin tabi doktor bilmez , malum ultrasonun manyetik alanla çalışlığını bile keşfetmişsin helal olsun sana
Beyin bedava tabi sonuç ta sen ve türevlerin yayılsın virüs gibi. Yaw okadar zekiysen nefesini benimle çene yarıştırmaya değilde daha faydalı şeylere harcasan. Hakkaten adını taşıyorsun yalnız boş vızıldayan bir bok sineği :-)

Ilk üyelik mesajım sırf bunun için öncelikle kaydoldum. Bu yorumu cok uzun zaman once yazmalıydım ama bazı şeyleri unutmak istiyor insan. Burcu betül hanım doktorumdu. 12 haftalık kanamam olduğundan akşam acil ve korku dolu yanına gittim. Bir iki hastasına baktı ve sonra odasında 10_15 dk oyalandı. Sonra da mesaim bitti evde çocuğum var deyip gitti. Nerdeyse yalvarmamazı rağmen dönmedi. Sonra nöbetçi bir doktor baktı herşey yolunda deyip gönderdi. 1 hafta sonra tekrar gittiğimizde ise kalbi durmuştu. Gerisini anlatmak böle istemiyorum. Vicdansız duygusuz bir insan benim gözümde inşallah başkalarına ıyi davranıyordur. Bebekleriniz ve siz allaha emanet olun.

Ben 25 haziran 2015 doğum yaptım doğum anında kötülerim çok ağrılarım oldu herşey normal dedi yürüyemiyordum bile doğru dürüst 8 gün sonra kan boşaldı altındaki normalde de çok geliyordu 4 hastane gezdim doktorun hatası dedi kendi kabul etmesede hastaneler dr hatası diye kağıt verdi elime sonra arayıp barınınca kendileri arayıp ısrarla çağırdı ve gittim ağır antibiyotik tedavisi yüzünden 4 yıldır karaciğer böbrek dalak bozuk sırtımda doğum anında acılar yüzünden bel ve sırt fıtık oluşmuş şu an hala en ufak iş yapsam bişey olsa hemen enfeksiyon yükseliyor vücudumda lenf nodları şişmiş halde ALLAH havale ediyorum hakkımı helal etmiyorum evladımı 8 günlükken öksüz bırakacaktı

Kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM! alttan ultrason muayenesi yaptı güye sadece 5 saniye sürdü sandalyesine oturmadan ayakta şekilde daha incelemeden ezbere birşeyler söyledi hayatımda böyle profesyonel olmayan bir muayene yaşamamıştım. Kendi doktorumla arasında dağlar kadar fark var. Bir daha asla gitmem.

Merhaba bende 10 haftalık gebeyim ve doktor arayışındayim beylikdüzü taraflarinda acaba sizin suanki doktorunuz kim memnunmusunuz yardımcı olursanız çok sevinirim.

merhaba ben 2 gün önce burcu hanıma gittim oturamadım bile sorunumu anlatmak için ilk hastaydım ve kapıda kimse yoktu resmen ilaç yazayım git modundaydı ne tam derdimi anlatabildim nede tam muayene edebildiğini sanıyorum ki 2 gün oldu hala ağrım var bir daha asla gitmem ...soru sormama bile müsade etmedi resmen ki ben öyle kılıkırk yaran bir insan da değilim ne dediğimi bile anlamadı ben dedim adetim 10 günde bir oda geçikti sandı açıkçası ücret ödeyim rahat rahat muayene olayım dedimama hayal kırıklığı o başı kalabalık ssk doktorları daha ilgili

Kesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM! alttan ultrason muayenesi yaptı güye sadece 5 saniye sürdü sandalyesine oturmadan ayakta şekilde daha incelemeden ezbere birşeyler söyledi hayatımda böyle profesyonel olmayan bir muayene yaşamamıştım. Kendi doktorumla arasında dağlar kadar fark var. Bir daha asla gitmem.
kesinlikle katılıyorum aynısını yaşadım

Burcu Betül Kazdal , Beylikdüzü Medilife Hastanesinde çalışmakta.Kendısı nasıl Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuş anlamış değilim.Diplomasını sorgulatsanız yeridir...
İnsanlıktan gram nasibini almamış , doğumdan yeni çıkan bir anneyi ailesinin ve eşinin yanında aşağılayıcı bir biçimde rencıde eden bir doktor.
Böyle bir hemcinsimin olmasından utanıyorum.Sizde bir ebeveynsiniz , cok ayıp.Hiç tavsiye etmiyorum.Birdaha asla tercih etmeyeceğim .

Back
X