Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğumumu Burcu Betül Kazdal da yap mayı düşünüyorum. Medilife'da ve Burcu Hanım da doğum yapanlar tecrübelerini paylaşabilir mi?
Merhaba bende 20 haftalık gebeyim ve doktorumun tüp bebek olduğu için başka hiçbir gerekçe sunmadan aşırı sezaryen yanlısı olması ve ısrarla şeker yüklemesi yapmak istemesi nedeniyle değiştirme kararı aldım araştırmamda medilife için iyi yorumlar aldım ve doktorların profillerini incelemeye başladım portföylerine baktığımda tüp bebek konusunda deneyimli tek kadın doğum hekimi burcu hanım görünüyordu bende onu tercih ettim tabi bunda burada aldığı pozitif yorumlarda dahil 29 nisanda randevum var gidicem bakalım görüş ve tecrübelerimi dönünce aktarırım. Tabii Siz benden önce giderseniz sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim. Benim ozamana randevu alma sebebim 23 nisanda detaylı ultrason randevum var açıkcası önceki tahliller testler ve bu ultrason hepsini alıp gitmek istediğim ve çok sık aralıklarla girmenin doğru olmadığına inandığım ultrasonun manyetik alanının bebeğime zarar vermesini istemediğim için beklemeyi tercih ettim. Sağlıklı günler dilerim
Vay be bu yaşımda ultrasonun manyetik alanla çalıştığını da öğrendim.Bi yaşıma daha girdim :) İnternet yayıldı mertlik bozuldı etraf okuduğu 2 şeyle her şeyi ben bilirimcilerle doldu neymiş doktoru şeker yükleme testi ısrarı yapıyormuş sen doğrusunu bilirsin tabi doktor bilmez , malum ultrasonun manyetik alanla çalışlığını bile keşfetmişsin helal olsun sanaMerhaba bende 20 haftalık gebeyim ve doktorumun tüp bebek olduğu için başka hiçbir gerekçe sunmadan aşırı sezaryen yanlısı olması ve ısrarla şeker yüklemesi yapmak istemesi nedeniyle değiştirme kararı aldım araştırmamda medilife için iyi yorumlar aldım ve doktorların profillerini incelemeye başladım portföylerine baktığımda tüp bebek konusunda deneyimli tek kadın doğum hekimi burcu hanım görünüyordu bende onu tercih ettim tabi bunda burada aldığı pozitif yorumlarda dahil 29 nisanda randevum var gidicem bakalım görüş ve tecrübelerimi dönünce aktarırım. Tabii Siz benden önce giderseniz sizinde görüşlerinizi öğrenmek isterim. Benim ozamana randevu alma sebebim 23 nisanda detaylı ultrason randevum var açıkcası önceki tahliller testler ve bu ultrason hepsini alıp gitmek istediğim ve çok sık aralıklarla girmenin doğru olmadığına inandığım ultrasonun manyetik alanının bebeğime zarar vermesini istemediğim için beklemeyi tercih ettim. Sağlıklı günler dilerim
Vay be bu yaşımda ultrasonun manyetik alanla çalıştığını da öğrendim.Bi yaşıma daha girdim :) İnternet yayıldı mertlik bozuldı etraf okuduğu 2 şeyle her şeyi ben bilirimcilerle doldu neymiş doktoru şeker yükleme testi ısrarı yapıyormuş sen doğrusunu bilirsin tabi doktor bilmez , malum ultrasonun manyetik alanla çalışlığını bile keşfetmişsin helal olsun sana
Beyin bedava tabi sonuç ta sen ve türevlerin yayılsın virüs gibi. Yaw okadar zekiysen nefesini benimle çene yarıştırmaya değilde daha faydalı şeylere harcasan. Hakkaten adını taşıyorsun yalnız boş vızıldayan bir bok sineği![]()
kesinlikle katılıyorum aynısını yaşadımKesinlikle TAVSİYE ETMİYORUM! alttan ultrason muayenesi yaptı güye sadece 5 saniye sürdü sandalyesine oturmadan ayakta şekilde daha incelemeden ezbere birşeyler söyledi hayatımda böyle profesyonel olmayan bir muayene yaşamamıştım. Kendi doktorumla arasında dağlar kadar fark var. Bir daha asla gitmem.