Beylikdüzü Medicana'da doğum yapanlar...

2000dnf2000

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
2.574
11
358
İstanbul
Merhaba, ben medicana da dogum yapmayı düşünüyorum.
Orda dogum yapmış, memnun kalmış yada kalmamış arkadaslar bilgi verebilir mısınız?
Normal dogum icin uğraşıyorlar mı? Hemşireler iyi mı davranıyor?
Sezeryan geçirenler nasıl gecti? Anestezi uzmanı iyi mı? Yada epidural olan varsa memnun kaldı mı?
Hastanenin hizmetleri neler?

Bildiginiz herseyi paylaşırsanız cok memnun olacağım.
Teşekkürler...

Bende burada yapmayı düşünmüştüm ama hem fiyat olarak yüksek hemde çok şikayet olduğunu duydum.
ayrıca avcılar medicanada bebek fotoğrafçısı,babanın doğuma girmesi vs yasaklar var ama beylikdüzü için geçerlimi bilmiyorum :31:
Ben hala araştırmaktayım:31:

Bende burada yapmayı düşünmüştüm ama hem fiyat olarak yüksek hemde çok şikayet olduğunu duydum.
ayrıca avcılar medicanada bebek fotoğrafçısı,babanın doğuma girmesi vs yasaklar var ama beylikdüzü için geçerlimi bilmiyorum :31:
Ben hala araştırmaktayım:31:

Özel sigorta oldugu icin fiyat konusu onemli degil benim icin.
Zaten esim de doguma girmeyecek o da sorun degil, dayanamaz bayılır :)
Dogum fotoğrafçında sanırım anlaşmalı fotoğrafçılari var. Onu da isteyip istemediğimden emin değilim. Bebegin öyle ilk çıktığı haliyle çekilmesini istiyormuyum henüz bilemiyorum.

Beylikdüzü Medicana kadın doğum servisi hakkında çok olumlu izlenimler duyuyorum doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı anne adayları :)

ben beylikdüzü medicanada doğum yapmıstım ıkızlerımı erken dogumdu 4 gece kaldım hastaneden onaltıbın masraf cıkardılar ben farklı bı hızmet gormedım hemsıreler doktor ılgılı olması gereken bu zaten 2. kez hamileyim orda dogum yapma taraftarı degılım hersey maddı amaclı hastaneye yatarken bıle 1000 tl alıyorlar basta, bebeklerım vefat etmıstı cenzelerı bıle ödeme yapmadan vermıyorlardı sağlık bakanlıgına sıkayet edınce bızden ıstenen küvöz parasını ısteyemedıler.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun bebeğinizi sağlıkla mutlulukla kucağınıza almanızı diliyorum benim medicana beylikdüzünde doktorum Mehtap Derelioğlu'ydu çok iyi bir doktor gerçekten ancak dün akşam fiyatları öğrenebildim liste ellerinde yoktu ancak tahmini 6-7 bin olmuş fiyatlar sadece doğum o da fiyat farkının yüksek olmasının nedeni Beylikdüzü Medicada'nın İnternational olması yabancı ortaklar sebebiyle olduklarını söylediler bildiğiniz soygunculuk Avcılar Medicana 'dan Dr. Yavuz Aydın'ı çok öneriyorlar araştırmalarımı ona göre yapıcam

Merhabalar,

Guncel fiyat bilgisi olan varmi? Telefonda fiyat vermiyorlar. Cok sacma.

Merhaba,

Yanıta geç kalmış olabilirim, ben geçen hafta öğrendim. Özel sağlık sigortam var + sgk indirimi yapılıyor. Normal doğum 2910 tl , sezeryan 3950. + 500 tl bebek için ekstra masraf çıkıyor onu sigortadan talep ediyorsunuz dediler.

Sgk fiyatları da bu fiyatlara yakındır diye tahmin ediyorum.

Back