Beylikdüzü esenyurt kadın dogum önerisi

Medilife Burcu Betül kazdal gittim çok iyi doktor muş
Merhabalar burcu hanıma devam ediyor musunuz acaba bende daha çok yeniyim 2.hamileliğim birinci hastanesinden İlknur hanımdı doktorum ilk çocuğumda çok memnundum ama kendside doğum yaptğı içn çalşmıyormuş şuan

Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz
Merhaba ben ilk doğumumu medihaus da yaptım haşim cemaloğlu çok tatlı naif ilgili bı doktor şimdi 2. Ye hamileyim muayneleri devlette yapıp doğumu özelde yapmayı düşünüyorum malum fiyatlar

Merhaba ben ilk doğumumu medihaus da yaptım haşim cemaloğlu çok tatlı naif ilgili bı doktor şimdi 2. Ye hamileyim muayneleri devlette yapıp doğumu özelde yapmayı düşünüyorum malum fiyatlar
Merhaba ben Medilife de muayene oluyorum orda dogum yapmayı düşünüyorum fiyatlar 10 bin 750 sezeryan normal doğum 8500 sigorta ile dedi bana

Evet devam ediyorum çok ilgili doktor memnunum

Medilifeta Bedia Zeynep Yıldırım, Birinci Hospital da Hatice Yalçınkaya beğendiğim doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…