Merhaba bulabildiniz miMerhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz
Burcu Betül Kazdal Beylikdüzü medi life te bu doktoru önerdiler ama daha gitmedimMerhaba bulabildiniz mi
Hım bende araştırıyorum bakalım medilife de muayene ücretleri ne kadar öğrendiniz miBurcu Betül Kazdal Beylikdüzü medi life te bu doktoru önerdiler ama daha gitmedim
Ben yabancı olarak sigorta ile başka bölüme muayene oldum 470 ti kadın dogum bilmiyorum ne kdr medihaus ta 390 muayene oldum sigorta ile kadın dogumaHım bende araştırıyorum bakalım medilife de muayene ücretleri ne kadar öğrendiniz mi
Medilife Burcu Betül kazdal gittim çok iyi doktor muşEsencan Hastanesi Süreyya Merden. Çok ilgili, zarif bir kadın
Merhabalar, Süreyya hanıma mı gidiyorsunuz ? Biraz bilgi alabilir miyim? Ben de esencana gitmeyi düşünüyorum, ya Elif hanıma ya Süreyya hanımaEsencan Hastanesi Süreyya Merden. Çok ilgili, zarif bir kadın
Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz
İlk evliliğim süresince gitmiştim. Çok ilgili, şeffatli bir doktor. Bende hpv virüsü vardı. Onu yakmıştı. O zamanlar çocuğum yoktu. Sonrasında da Antalya’ya taşındık.Merhabalar, Süreyya hanıma mı gidiyorsunuz ? Biraz bilgi alabilir miyim? Ben de esencana gitmeyi düşünüyorum, ya Elif hanıma ya Süreyya hanıma
Dönüş için teşekkür ederimİlk evliliğim süresince gitmiştim. Çok ilgili, şeffatli bir doktor. Bende hpv virüsü vardı. Onu yakmıştı. O zamanlar çocuğum yoktu. Sonrasında da Antalya’ya taşındık.
Dogum fiyatı normal doğum 8500tl sezeryan 10750 tl Medilife hastanedeDoğum fiyatlarını aldınız mı hastanelerden
Doktor için ayrı para ödenecek miDogum fiyatı normal doğum 8500tl sezeryan 10750 tl Medilife hastanede
Onu bilmiyorum ödenmiyor herhaldeDoktor için ayrı para ödenecek mi
İstanbul'da Nehir Bayram öncelikli tavsiyem. Bir de Songül Kaloğlu. Durumunuz çok iyi ise Semra Özer de çok iyidir. Nehir Hanım 2.doğumuma eşlik etti, aşırı memnun kaldım, çok tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar ilk gebeligim kadın dogum iyi doktor önerisi verebilirmisiniz