• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beylikdüzü Esenyurt Civarında Bakıcı Abla

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

telkirma

Rüzgar yanımda, 2.yolda...
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2008
2.862
16
683
Merhabalar,
Ben Esenyurtta oturuyorum. 26 aylık oğluma haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bakacak deneyimli, referanslı bir bakıcı abla-teyze arıyoruz. İlgilenenler olursa iletişime geçmek isterim...

Ben figen narin avcılarda ikamet etmekteyim 3 çocuk annesiyim.(28-18_13)doğumundan beş yaşına kadar çocuk bakıcılığı yaptım.ana sınıfına başladığı için arılmak zorunda kaldım.çocukları çok seviyorum.evladınızı kendi çocuğuma bakar gibi özenle bakıp yetiştirmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.referansı ararsanız iletebilirim.****************

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben figen narin avcılarda ikamet etmekteyim 3 çocuk annesiyim.(28-18_13)doğumundan beş yaşına kadar çocuk bakıcılığı yaptım.ana sınıfına başladığı için arılmak zorunda kaldım.çocukları çok seviyorum.evladınızı kendi çocuğuma bakar gibi özenle bakıp yetiştirmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.referansı ararsanız iletebilirim.****************

ebulut81@gmail.com dan acil arar mısınız ben bakıcı arıyorum

Back