Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıBeylikdüzü Esenyurt Civarında Bakıcı Abla
Merhabalar,
Ben Esenyurtta oturuyorum. 26 aylık oğluma haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 saatleri arasında bakacak deneyimli, referanslı bir bakıcı abla-teyze arıyoruz. İlgilenenler olursa iletişime geçmek isterim...
Ben figen narin avcılarda ikamet etmekteyim 3 çocuk annesiyim.(28-18_13)doğumundan beş yaşına kadar çocuk bakıcılığı yaptım.ana sınıfına başladığı için arılmak zorunda kaldım.çocukları çok seviyorum.evladınızı kendi çocuğuma bakar gibi özenle bakıp yetiştirmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.referansı ararsanız iletebilirim.****************
Ben figen narin avcılarda ikamet etmekteyim 3 çocuk annesiyim.(28-18_13)doğumundan beş yaşına kadar çocuk bakıcılığı yaptım.ana sınıfına başladığı için arılmak zorunda kaldım.çocukları çok seviyorum.evladınızı kendi çocuğuma bakar gibi özenle bakıp yetiştirmeye çalışacağımdan emin olabilirsiniz.referansı ararsanız iletebilirim.****************