beylikdüzü civarında oturan yok mu ?

sunak

Guru
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
166
1
318
İzmir
Arkadaşlar beylikdüzü civarında oturan arkadaşlar yok mu gelin tanışalım dedim ama...( ama artık izmire taşındım iş nedeniyle acil)

Son düzenleme:
mrb sunakk olur tanışırız ama sadece ikimzmi warız yahuu koskoca kadınlar kulubunde

illaki wardır öncedn vardı eskilerden ama kmse grmıo artıkk yeni kayıtlardan da çıkar mutlaka bekleyelim

bende beylık düzündeyim kızlar.daha önce bi buluşma yapmıştık siz yoktunuz galiba .ama tekrardan yapalım güzel olur gelmek isteyen yazsın bi zahmet

tamam olur canım,önceki buluşmanızda sayı azmış sanırım, Az olsada, buluşalım bence yine tanışalım

slm kızlar bende büyükçekmeedeyim havalar bozmada gelcek hfta başı topalaşlım migrosta ne dersiniz ben sibel yaş 24 kızım ilayda nisa 1.5 yaşında sizleride tanıya bilirmiyim

Ne yazık ki arkadaşlar ben İzmir'e taşındım.Tam yeni arkadaşlar bulmuştum hooop tekrar baştan esmerkızla tanıştık,çok tatlı bir kızdı,sizlerlede tanışamadan taşındım malesef

Ne yazık ki arkadaşlar ben İzmir'e taşındım.Tam yeni arkadaşlar bulmuştum hooop tekrar baştan esmerkızla tanıştık,çok tatlı bir kızdı,sizlerlede tanışamadan taşındım malesef

ya malesefffşimdi neler yapıyosun bakalım annen yanındamı.

annem gitti 1 hafta yanımda kaldılar, şimdi gene yalnızım:2: İstanbulu da özledim buraya alışmaya çalışıyorum

merhaba bende beylikdüzünde oturuyrum.. gurbete evlendim.. cocugum yok..arkadaşım da yok eşim ve eşimin aılesınden baska.. bende aranıza katılabılır mıyım kızlar ? :))

bencede bır buluşma yapsak hıc fena olmaz... tanısır kaynasırız kızlar... :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…