• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Beylikdüzü , avcılar , bakırköy de lazer epilasyon yaptıranlar ve memnun kalanlar

ziraatcitys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2011
86
2
46
İstanbul
Arkadaşlar merhabalar ;
lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. Hangi firma dürüst, hangi makina iyi bilemiyorum. Beylikdüzünde oturuyorum. Beylikdüzü ,Avcılar, Bakırköy,Bahçelievler civarlarında lazer epilasyon yaptıranlar ve memnun kalanlar , nereye gittiklerini hangi makina ile yaptırdıklarını yazarlarsa çok memnun olurum. Bana özel mesajda atabilirsiniz.
Benim araştırıp bulduklarım;
xxxx ( merkez ismi paylaşıldığı için editendi.yaGmurluk)
bu arada esmerim (çok koyu değil :3: ) kıllarımda epeyce siyah.tüm vücut+ yüz düşünüyorum hangi makine daha iyi sonuç verir.
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler..
Tüm bayanların gereksiz kıllarından kurtulması dileğiyle :9:

Arkadaşlar lütfen bilgilerinizi benimle paylaşırmısınız? Yardımlarınıza çookkk ihtiyacım var ?

Nexus un zeytınburnu şubesınde yaptırdım ben cok memnun kaldım bıtış garantılı paket almıstım fıyatıda uygun gelmıstı bahcelıevlerde subesı var ıstersen tek bölgene yaptır önce memnun kalırsan tum paket alırsın bıyıkta deneyebılırsın mesela

çok teşekkür ederim sevilay :16:
gerçekten insanın tavsiyelere ihtiyacı oluyor , çünkü piyasada özellikle bu sektörde güvenilir yerler bulmak zor.magdur olmak istemiyorum.. (daha önce bi olumsuzluk yaşadığım için pimpirikliyim :21:)
hafta içi söylediğin yeri hemen araştırayım ..

bakırköy'de var..bu konuda çok yazıp çizdim burda,memnun kalacağınız bir yer var bildiğim..mesaj atarsanız yerini söyleyebilirim.selamlar.

Bende hala bakırköy,bahçelievler,zeytinburnu taraflarında bir yer arıyorum çıldıracağıııım bulamadım bir türlü:25::52:

Merhaba canım Avcılar'da önerebilceğim güvenilir bir merkez var biz çok memnunuz ailece gidiyoruz hem uygun hem sonuçları çok güzel ilk bende çok araştırdım tereddütte kaldım ama bir arkadaşım gitmişti onun referansıyla gittik çokta memnun kaldık güler yüzlü ve sonuç odaklılar tavsiye ederim yeri avcılar reşit paşa caddesinde stanpoli güzellik merkezi ismi tavsiye ediyorum

Back