• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beykoz özel çebi tıp merkezi bilgisi olan varmı

fafuel

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2009
678
0
0
44
İstanbul
arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim 6. haftamdan bu yana çebi tıp merkezi nurdan şahin yücele gidiyorum şuan sigortam yok muayenesi 40 tl 2 li testim var önümüzdeki hafta ona da 120 tl dediler çok pahalı geldi yakındaki başka bi hastane de 72 tl dedi özel emsey tıp merkezinde nesrin baştuğ vardı gitmiş sanırım doktorumu değiştirmek istiyorum emsey tıp merkezine giden varmı mamnun olan yada beykoza yakın uygun hastane tavsiyelerinizi bekliyorum

ben 2 yıl yaşadım beykozda çebideki nurdan hanıma hiç güvenmiyorum yanlış tetkikleri oluyo emsey daha güvenilir hikmet hanımda çok ii br dr

benim doktorum nurdan hanımdı hiç bir sorun yaşamadım aksine hem sezaryenimden hem doğumsonrası iyileşme sürecimden çok çok memnunum. oğlum da çok sağlıklı doğdu her hangi bir tetkik de atlanmadı.

arkadaşlar ben 12 haftalık hamileyim 6. haftamdan bu yana çebi tıp merkezi nurdan şahin yücele gidiyorum şuan sigortam yok muayenesi 40 tl 2 li testim var önümüzdeki hafta ona da 120 tl dediler çok pahalı geldi yakındaki başka bi hastane de 72 tl dedi özel emsey tıp merkezinde nesrin baştuğ vardı gitmiş sanırım doktorumu değiştirmek istiyorum emsey tıp merkezine giden varmı mamnun olan yada beykoza yakın uygun hastane tavsiyelerinizi bekliyorum

canım bende şuan başka hastaneye gidiyorum ama uzak oldugu için emseye gitmeyi düşünüyorum ama bende nasıl oldugunu bilmiyorum bilgisi olan varmı

emseye gitmeyin derim benim yengemin karnındaki bebegin ölümüne neden oluyordu hikmet hanım. Bence ya nurdan hanım yada üsküdardaki özgur hanıma gidilebilir ben iki cocugumuda özgür hanımda dogum yaptım üsküdar hospital

Siz artik sogum yapmisinizdirama ben yinede konuyu okuyanlaricin yazmak istiyorum.bende beykozda oturuyorum annem hemsire ve pek cok kez çebide nobet tuttu.sahsen ohastanenin hicbir konuda yeterli oldugunu dusunmuyorum.bigun mecbur kaldigimiz icin nobetcidisdoktoruna gitmistik esim icin..evde kerpetenle ceksek daha sglikli olurdu:20: disi tutamadi bile doktor.yanagi fln sisti.ayrica sunu eklemek istiyorum emsey hakkinda hicbi fikim yok.avicenna hastanesine gidiyorum ve uzak geliyor bize.emseye gitmeyi dusunuyorum yardimci olabilirmiainiz:3:

konu açılalı uzun zaman olmuş fakat ben yeni üye oldum.Şuan 24 haftalık hamileyim Nurdan hanıma gidiyordum fakat artık okadar yoğun ki ilgilenecek hali kalmamış şuan serpil özen e gidiyorum aynı tıp merkezinde bebeğimin eşinin önde olduğunu eğer doğuma kadar yukarı çıkmazsa normal doğum yapamayacağımı serpil hanımdan öğrendim mesela doğum yapan varmı aranızda bilgi alabilirmiyim Üsküdar anadolu hastanesinde Serpil hanımla yapmayı düşünüyorum şimdilik bilgi alabilirmiyim teşekkür ederim...

bu arada ikili test içinde 85 tl ödedim benimde sosyal güvencem yok sanırım tutturabildikleri fiyat dan yapıyorlar doğum içinde net bi fiyat veremediler mesela...

Konu acilali uzun zaman olmus suanda hamileyim ve nurdan hanima gidiyorum taniyan bilen yardimci olabilir mi memnun kaldiniz mi nurdan hanimdan

Back
X