Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Beykentte onerebileceginiz kres

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

BANDI

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2007
13
0
86
43
İstanbul
arkadaslar ben beylikdüzü beykentte oturuyorum kızımı krese vermek istiyorum önerebileceginiz bir kres var mı kızım 3 yasında. aynı zamanda fiyatları konusundada bilgi verirseniz cok sevinirim

ben beylikdüzünde başak anaokuluna verdim 2 hafta oldu sahipleri yeni satın almış baştan aşağı yenilendi öğretmenlerde dahil kızım 33 aylık ben şimdilik menunum
öğretim eylül-haziran ayında oluyor milli eğitim bakanlığı mecbur tutuyor zaten öğretimi kızımın grubunda 4 çocuk var şimdilik yazında ingilizce öğretmeye devam edeceklermiş
okulun küçük bir yüzme havuzu var ordada yüzme öğretecekler eğer bi sıkıntı olmazsa voleybol, hentbol, binicilik falan tarzında branşlar eklenip öğreteceklermiş havalar ısınınca bekliyorum
eylül ayında satranç eklenecek her dönem sonunda da ingilizce gösteri yapıyorlar geçen pazar veli toplantısına gittim eski veliler özellikle ingilizce öğretmeninden menunlarmış ilköğretimebaşlayan öğrenciler kreşe ingilizce öğrenmek için gelmek istiyormuş

benim anlaştığım ücret aylık 600 tl ancak eşim havuzun bakımı ile ilgilendiği için ben 400 tl ödedim

umarım sana uyar

cok tesekkur ederim gidip bakıcam . baska alternetifi olan arkadaslardanda cevap bekliyorum lütfen

bi bak derim ben menunum yemeklerde orda yapılıyor malzemeleri kalitesine istediğiniz anda gidip bakabiliyorsunuz zaten aşçının kızıda kreşde onun için özensiz pis olacağını düşünmüyorum baya bi ilgi gösteriyolar

bu arada sana tavsiyem çarşamba günü bak o gün pedogogları geliyor kızınıda götürdüğünde kreşe hazır olup olmadığı ve ilk başlarda zorluk çekmeyesin diye tavsiyelerde bulunur anlaşmasan bile anlatır zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…