Ben tezsiz yaptım yeni mezun oldum. Beykent te mba bana göre diploma ibaret eğitim kalitesini beğenmedim. Sadece cv de yüksek lisans yapmış olmak adına gidilebilir.
Ben tezsiz yaptım yeni mezun oldum. Beykent te mba bana göre diploma ibaret eğitim kalitesini beğenmedim. Sadece cv de yüksek lisans yapmış olmak adına gidilebilir.
başladım bende.. tezsiz. ama zatenn tezsizden çok sey beklememekte lazım cunku akademık olarak bır sey ıfade etmıyor. Unv. aldıgım derslerı alıyorum artık yarı yıl bıttı :/ yapacak bır sey yok :/
başladım bende.. tezsiz. ama zatenn tezsizden çok sey beklememekte lazım cunku akademık olarak bır sey ıfade etmıyor. Unv. aldıgım derslerı alıyorum artık yarı yıl bıttı :/ yapacak bır sey yok :/
Hayırlı olsun:) valla ben 110 saatlik insan kaynakları uygulamalı eğitimine gitmiştim yüksek lisansdan daha çok şey öğretmiş Onu farkettim.yüksek lisansın amacı bana göre o alanda uzmanlaşmaktir akademik anlamda haklısın tezsiz ise yaramıyor ama özel sektör içinde alınan eğitimin bir katkısı olmadı. Sıfır uygulama hocalar slayt anlatıp gecti. Sen Hangi bölümde yapiyorsun