• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyinde damar tıkanıklıgı

zerenteacher

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
1.372
4.739
333
İzmir
Selam herkese, bu hastalık hakkında bilgisi olan var mı ? Babama 2 gün önce bu teşhis kondu , yüksek tansiyon şikayetiyle gitmiştik ve MR sonucu hastaneye yatış verildi , sebep neymiş araştırmam lazım dedi doktor , sanırım şekerden dolayı çünkü diğer film ve tahliller temiz , tansiyon normale döndü , hissizlik güç kaybı hiçbir sıkıntı yok, doktorun gösterdiği hareketleri gayet düzgün yapabiliyor , merak ettiğim tedavi süreci nasıl , kaç günde hastaneden çıkabilir , bilgisi olanlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim ..

Çok geçmiş olsun. Babanız kaç yaşında? Benim 87 yaşındaki anneannem beyinde damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçirmişti, 1 hafta hastanede kaldı, 8 ay oldu hiç bir araz kalmadan çok şükür iyileşti. Gençse çok daha çabuk iyileşir.

Geçmiş olsun.
Allahım tüm hastalara da babanıza da acil şifalar versin inşallah.

Çok geçmiş olsun. Babanız kaç yaşında? Benim 87 yaşındaki anneannem beyinde damar tıkanıklığı nedeniyle felç geçirmişti, 1 hafta hastanede kaldı, 8 ay oldu hiç bir araz kalmadan çok şükür iyileşti. Gençse çok daha çabuk iyileşir.
Çok teşekkür ederim , 60 yaşında , çok şükür hayat kalitesini kısıtlayacak belirtiler olmadı ama insan gene de aniden hastane yatışı verince korkuyor

Gecmis olsun. Annem beynine pihti attigi icin ana damarlarindan birisini tikayarak felc gecirdi 3 gun yasadi ondada bilinci kapaliydi ve yogun bakimdaydi. Hissizlik olmamasi guzel bu aralar cok duyuyorum bu rahatsizligi, ilacla tikaniklik acilabiliyor. Ondan sonrada yuksek ihtimal kan sulandirici hap kullanacak.. Ornegi bu konuyu fazlaca arastirdigim icin verdim babanizin durumuyla ayni degil. Allah acil sifa versin

Gecmis olsun. Annem beynine pihti attigi icin ana damarlarindan birisini tikayarak felc gecirdi 3 gun yasadi ondada bilinci kapaliydi ve yogun bakimdaydi. Hissizlik olmamasi guzel bu aralar cok duyuyorum bu rahatsizligi, ilacla tikaniklik acilabiliyor. Ondan sonrada yuksek ihtimal kan sulandirici hap kullanacak.. Ornegi bu konuyu fazlaca arastirdigim icin verdim babanizin durumuyla ayni degil. Allah acil sifa versin
Çok teşekkür ederim

Benm babamda 3gun once acile gitmis yuz ve kol uyusmasi his kaybi emar tomografi bitakim kan testleri yapilms damar tikanikligi demis doktor sonuclarin hepsi cikmadi pzt cikcak sonuc gostericz konsmasi smdi duzelms ama kol uyusmasi devam ediyor kol uyusmasi 10 15 gundr vardi gitmedi fenalasinca gtms daha bugun haberim oldu soylememis felc gecirecek diye aklim cikiyor umarim tedaviye baslarlar hemen coraspirin vermsler smdilik 10gun sonra baska bir film icin randevu verilms randevular dolu biz pzt sonuc gostermeye gidicz Allah tum ihtiyaci olanlara acil sifalar versn tedirgin olmak beklemek cok zor

Back