selam irnacım,sakın kendini suçlu hissetme,bu aralar malum sinirlerim çok zayıf her şeyden çabuk etkileniyorum. Paylaşımlarının devamını bekliyorum.a.s.
Sonuçları nöroloğa gösterdim. Maalesef dr un çelişkili açıklamaları kafamı daha da karıştırdı. Bu başlığı tıklayıp bizi okuyan arkadaşlara da dikkatli olmalarını tavsiye edeceğim.
Öncelikle belirtmek isterim,kesinlikle yaştan dolayı kimsenin mesleki becerisinden şüphe etmem. Aynı yaşlarda ama işine son derece hakim çok değerli dr lar olduğunu biliyorum. Fakat gittiğim nörolog,muayene defterine -ilk gidişimde-10 yıl önce geçirdiğim ameliyatın raporunda yazılanları aktarmıştı(bunu normal karşılamıştım aslında,sadece kelime kelime geçirmesi garibime gitmişti) daha sonra 2-3 defa daha gitmeme rağmen(10 gün içinde ve çok az hasta yoğunluğu olan bir yer) dr 4. gidişimde bile beni tanımadı. Hadi tamam dedik. Rapordaki 3. sonuçtan birini açıklayıp beni göndermeye çalıştı. Tek tek resmen cımbızla laf aldım(bu arada belirteyim kapı açık ve bekleyen hasta yok). Sorulara bir cvp veriyor ben hayır orada değildi dediğimde, e o zaman şundandır,bundandır şeklinde. Ve en önemlisi de belirtilerden biri ailemde birinde de olduğu için biliyorum. Ağrı yapmayan bir şey,internette de saatlerce araştırdım. Ama ilk o dr a gidişim ağrı yüzünden olduğu için bana, hiç bir riski yok sadece ne yapar(bu arada ilk muayenedeki tanıyı arıyor defterde)ağrı yapar şeklinde toparlamış oldu. Ve de sonunda benim şüpheli bakışlarım karşısında, sen en iyisi bu filmleri ve ilacı bir beyin cerrahına göster dedi.:sm_confused: