Beyin hasarı yakınları olan acil..

reva1900

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2017
9
0
1
37
Yakinlarinda her hangi bir hastaliktan dolayi beyin hasari alip,hasta yatan yakinlariniz var mi?Varsa ne gibi hastalık ile meydana geldi..Hasta nin bilinci ne kadar sürede geri geldi,ve tekrar iyilesebildi mi?

Tesekkurler

Bilgisi olan varsa lutfen yazabilir mi?

Yakinlarinda her hangi bir hastaliktan dolayi beyin hasari alip,hasta yatan yakinlariniz var mi?Varsa ne gibi hastalık ile meydana geldi..Hasta nin bilinci ne kadar sürede geri geldi,ve tekrar iyilesebildi mi?

Tesekkurler
duruma göre değişir. beyinm kanseri olan bir yakınımız vardı. ona ragmen her sabah normal oluyordu öglenden sonra beyin felc. konuşma- algıulama- gözlerini bile oynatamıyordu ama sabahları aynı saglıklı bir insan gibi konuşup söylüyordu.

Geçmiş olsun. Bir yakınınız mı rahatsız ?

Sagolun..Evet yakinim rahatsız.

dünyanın en iyi nörologu bile bu konuda yorum yapamaz. hastalıgının ne olduguna, nerede olduguna, hastanın durumuna, ne zaman olduguna bağlı, yani çok fazla şeyle alakalı kısaca.

Benim yakınım degil ama bir yakinimin tanidigi biri gecirdi beyinininde ödem varmis sanirim tam bilmiyorum düşüp bayılmış kimse görmemiş kaç saat hasar almış beyni şu an tedavi görüyor fizik tedaviyede gidiyor şu an konuşamiyor ama şarkı falan söyleyebiliyor beyinde bölümleri farklıymış herhalde çok bir bilgim yok ama bazı bölgelerinde düzelme olmuş daha calisiyorlar insallah düzelir daha fazla

Cok sağolun.
Herkesin hikayesi farklı olsada,sonuc hasar sonrası nasıl ve ne sekilde düzelmeye çıkıyor.
Benim için cok onemli bilgiler bunlar.
Inşallah bilgisi olan arkadaşlar vardir daha cok.

Cok sağolun.
Herkesin hikayesi farklı olsada,sonuc hasar sonrası nasıl ve ne sekilde düzelmeye çıkıyor.
Benim için cok onemli bilgiler bunlar.
Inşallah bilgisi olan arkadaşlar vardir daha cok.
Yaşa bağlı biraz. Benim dedem beyin kanaması geçirdi. 80 yaşında olduğu için ne yaptıysak iyileşemedi yatalak kaldı malesef. Ama aynı yoğun bakımda yaşı genç olup beyin kanaması geçiren bir başka hasta vardı. O düzenli fizik tedavi ve yakınlarının verdiği moralle ayağa kalktı.
Hasarın derecesi ve sinirlere yakınlığı da önemli. Dedemin kanaması sinirleri harap etmiş, çapraz felç indi.

Doktorunuza danışın. En dogru bilgiyi o verir, biz ne desek eksik kalır. Geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…