• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyin fırtınasına ihtiyacım var güzel bağyanlarrr

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben düğünden 5 gün önce yaptırdım gelinliğim çok kötü oldu askıları koptu kuru temizlemeye verdim düğünden önce.. Kına günü yapmış olsam çok sıkıntı olacaktı çünkü gelinliğim kötü oldu ve ben çok aşırı terledim mahvoldum saçım başım bozuldu ama biz çok yer gezdik bizim memleket tatil yöresi olduğu için çok güzel yerler var diye ama çok yer gezmeyeceksen kına günü olabalir

Malesef 11 inde yapmalısın insanlar sana sormadan da olsa kendilerini böyle ayarlicaklarsa yapacak bi şey yok çok yorucu olacak ama onlarin azizliği. .

Bence masrafı düşünme dış çekimi de iki gün önceden değil en az bi hafta önceden yap ki gelinlige birşey olursa düzeltme fırsatın olsun. Ve bir günde dış çekim ve kına olursa çok yorulursun. Hepsini ayrı günde yap tadını çıkar.
Ayrıca şimdi kınayı birkaç gün önceden yapanlar çoğaldı ama bence en uygunu bir gün önce yapmak.

Tam anlamadim bir kere daha okuyayim dedim ama yinwde anladigim kadari ile yorum yapayim sen gelinlik giyip dis cekim yapip aksamada kinami yapacan o makyajla yap olur.yorulursun ama yorul kac dea evlenirki insan.ben bir kocayi bulayim direk nikahada raziyim:KK53:

Back
X