Aklıma geldi ama ben bağımsız mali müşavir değilim, bir şirkete bağımlı çalıştığım için maalesef yapamam onu. Çok teşekkür ederimDışardan bir kaç yerin muhasebesine falan baksanız acab
vaoovv harika fikirler. Hemen araştıracağım hepsini. Özellikle makale yazma konusunu çok beğendim. Çok teşekkür ederimNe gibi yetkinlikleriniz var bilemem ama muhasebe konusunda danışmanlık yapabilirsiniz ufak şirketlere.
Yazı yazma yeteneğiniz varsa makale satın alan (kelime başı para verip) firmalar var, onlara makaleler yazabilirsiniz.
Video vs gibi konulara düşkünseniz basit video sitelerinden videolar hazırlayp (videomaker gibi) firmalara satabilirsiniz, bunun için özel siteler var (bionluk gibi)
Bazı çiçek sitelerinde falan müşteri destek kısmı var (yazışarak) ve genelde bu tip destekler evden veriliyor, araştırabilirsiniz.
Ne gibi yetkinlikleriniz var bilemem ama muhasebe konusunda danışmanlık yapabilirsiniz ufak şirketlere.
Yazı yazma yeteneğiniz varsa makale satın alan (kelime başı para verip) firmalar var, onlara makaleler yazabilirsiniz.
Video vs gibi konulara düşkünseniz basit video sitelerinden videolar hazırlayp (videomaker gibi) firmalara satabilirsiniz, bunun için özel siteler var (bionluk gibi)
Bazı çiçek sitelerinde falan müşteri destek kısmı var (yazışarak) ve genelde bu tip destekler evden veriliyor, araştırabilirsiniz.
Bu işi bulması zor mudur peki? Yazma yeteneğim iyidir kötü değil yapabileceğimi düşünüyorum. Şimdi araştırmaya koyulayım :)Bu makale yazma isi cok iyu aslinda..vakti zamaninda benim abimde ek is olarak evde yapardi...bende yardim etmistim hatta
Guzel fikir..bunu deneyebulirsin....o zaman iyi de para kazaniyordu....biraz insanin beyni yoruluyor ama alistikca otomatige bagliyorsun..
Bizim yaptigimiz google icin reklam yazilari gibi bir seydi...
Iste sana bir konu basligi veriyor...
Yada marka...sende onunla iligili belirli bir miktarfa yazi yaziyorsun..bazi kurallati var tabi..devamli ayni kelimeler olmayacak..guzel turkce ile yazilacak...yazim hatalati olmuyacak bir kac resim de ekletiyorlar...
Diyelim ki konu basligi ayakkabilar...
Iste bu yilin ayakkabi modasi soyle..sezonun trendleri renk uyumlari gece ayakkabisi doye basliyorsun yazmaya..
Vakti zamaninda bende az yazmadim..abim o zamanlar bana da yazdiklarim icin para verirdi
Arkadas ile tam.olarak ayni seyden mi bahsediyoruz bilmiyorhm ama bu tarz bir sey de vardi...ve iyi para aliyordu sanirim....
Gevmis zaman tabi bundan 6 sene once felandi hala var mi bilmiuorjm ama arastirabilirsin
Bu işi bulması zor mudur peki? Yazma yeteneğim iyidir kötü değil yapabileceğimi düşünüyorum. Şimdi araştırmaya koyulayım :)
Rica ederim, araştırmaya bionluk.com dan başlayabilirsiniz mesela.vaoovv harika fikirler. Hemen araştıracağım hepsini. Özellikle makale yazma konusunu çok beğendim. Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?