Saç Rengi ve Saç Boyama Beyhan Kırmızı oLursaaa:))

Beyhan__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
Ankara
nihayet isteğimi gerçekleştirdim..
boyattım saçlarımı kızlar..
bakalım begenicek misinizz:utangac:

dscf4202.jpg

dscf4205.jpg

bence ten rengine cok uymus. cok guzel duruor. ama napicaksin akinca? ayda bir boyatacak misin?:S

çok güsel güle güle kullan canım hihoyyyt Şeniz

bayılırım bu renklere :)))çok ta güzel olmuş valla...
bende mor renge boyatacağım bu ay... :))) mor hastasıyım bende...
ben bu rengi kullandım pempe idi benimki uçlarım sadece çok hoş oluyor gerçekten..

bayılırım bu renklere :)))çok ta güzel olmuş valla...
bende mor renge boyatacağım bu ay... :))) mor hastasıyım bende...
ben bu rengi kullandım pempe idi benimki uçlarım sadece çok hoş oluyor gerçekten..

boyat canım sen de ..insan iyice mutlu oluyookaydirigubbakcemile5
tabi babam henüz alışamadı amaa-tatlicadiarzu-

çok yakışmış canım güle güle kullanben cesaret edemiyorum yüzüm soluk durur diye..

canım güzel olmuş..sengözlerimebaksanab
ten rengine yakışmış:kahve:
güle güle kullan yeni saçlarını... a.s. a.s.

kız beyhan bak aklıma geldi..kızıl saça pembe giyme ,parlement mavisi ve yeşil çok yakışıo o saça ..ben kızılken o renkleri giyerdim bide o tonlarda hafif ama iddaalı bi makyaj bayılırlardı :utangac:

kız beyhan bak aklıma geldi..kızıl saça pembe giyme ,parlement mavisi ve yeşil çok yakışıo o saça ..ben kızılken o renkleri giyerdim bide o tonlarda hafif ama iddaalı bi makyaj bayılırlardı :utangac:

sağol canım benim..
yeşil hakkaten çok yakışıyo denedim deehihoyyyt
zaten gözlerim iyice yeşil görünüyo bu saçla..
çok mutlu oldummkaydirigubbakcemile2

zemus..
esmeralda
çok sağolun siz dee:sm_cool:
zemus nasıl ki snin ten rengin

çok hoş olmuş saçların sengözlerimebaksanab güle güle kullan canım yerimseniben

zemus..
esmeralda
çok sağolun siz dee:sm_cool:
zemus nasıl ki snin ten rengin

beyaz benimde canım ten rengim ama bu renkler okadar inatçıkı kaydirigubbakcemile..eğer başka renge boyamak istersen kapanmıyofisfisfis ...bende meraktan kendim ilk defa boyadım evde doğal saçıma aman nerden bulaştıydım saçıma ilk önce oturmadı sadece ışıkta yansımalar gözüküyo bende gittim çikolata kahveye boyadım oda zamanla aktı karmakarışık bir renk oldu ışıkta kızıl gibi normalde kahve gibi -tatlicadiarzu-:roflol:..
en son olarakta biraz akmalarını bekledim dün akşam koyu küllü kumrala boyadım ama genede öğle kapanmadı halbükü benim kızıl renk saça tam oturmamış ve belli değildi senağlama

bencede çok yakışmış canım. tenine çok uymuş güle güle kullan. en önemliside kendini iyi hissetmen zaten.

Çok güzel olmuş,hangi boya ile elde ettin biraz açıklarmısın?

Back