aldığım 900 bitmek üzere canım, bir daha alıcam inşaAllah bitecek duamız bugün.evTik canim az kaldı 1300 kalan
1.250 tane daha var. Okumak isterseniz tabiki okuyabilirsiniz. Ağzınıza yüreğinize sağlık.Devam edeyim mi okumaya bitti mi
Allah razı olsun canım ne kusuru rabbim seninde gönül muradini versin belki içinizden birinin duasi kabul olacak insallah50 daha okudum kaldi 1.150
Okudukca yaziyorum diger dualarimla karismasin diye kusura bakmayın lutfen
Sana nasıl tsk etsem az canım gonlu güzel arkadaşım Allah razı olsun hepinizdenaldığım 900 bitmek üzere canım, bir daha alıcam inşaAllah bitecek duamız bugün.
Böyle deyince ya benin vasitamla kabul olacaksa diye daha çok okuyasım geliyorAllah razı olsun canım ne kusuru rabbim seninde gönül muradini versin belki içinizden birinin duasi kabul olacak insallah
Çok saol canım inşallah müjdeli haber verebilmek şükür secdeleri kılabilmek nasip olsun banaBöyle deyince ya benin vasitamla kabul olacaksa diye daha çok okuyasım geliyor50 daha okudum kaldi 1.100
insallah canim benim şükrünü de birlikte yapariz :)Çok saol canım inşallah müjdeli haber verebilmek şükür secdeleri kılabilmek nasip olsun bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?