Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman boyaMerhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
Demekki en çok beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuzSadece ön taraflarda arkalarda çok çok az. Özellikle sağ taraf yoğun.
35 yaşında kafamın on tarafı komple beyazladı,yani o yaşta olmaması mucize gibi birşey.Hanımlar ben intihar edicem demedim ki sadece bu durumu hiç kafaya takmazken neden böyle olduğumu sorgulamak istedim sizlerle
Anneniz farkedip şaşırdığı için mi takıntı yaptınız ?Merhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
Sizin çerçeve şeklinde değil o yüzden yakışmışBenimkiler de beyaz ve boyamıyorum, 10 gün geçince dibim çıkıyor hemen asla uğraşmak istemiyorum.
Bu güzel duruyor ama. Hata çoğu kadının tonlarca para döküpte tonunu yakalamadıkları kül rengi gibiBenimkiler de beyaz ve boyamıyorum, 10 gün geçince dibim çıkıyor hemen asla uğraşmak istemiyorum.
Ortaokuldn beri saçlarım beyaz hiç umrumda değil ve ırsi ben 33 eşim 31 yaşında adamın sakalı bile beyazlandı o benden çok takıyor , uyku uyumayip yemek yememekte ne bileyim action ariyosunuz kendinize durduk yereMerhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.