• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyazlayan saclarim hakkinda lutfen bakin

Merhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
O zaman boya 😐

Saçlarınızı uzatsanıza😊 Ne güzel boya derdi yok ben çok beğeniyorum. Fotoğraftaki kadın da uzattı. 1 sene dayanın. Bence harikaa👩🏻‍🦳

Eklentiler

• 15019A7A-6606-42FE-9C47-01AEF344BE97.jpeg
    15019A7A-6606-42FE-9C47-01AEF344BE97.jpeg
    201,2 KB · Görüntüleme: 105
Birden bana bakınca çarpılmış gibi oldu.2 aydır görüşmüyorduk. Bende önceden yaklaşık 3 ayda bir önleri boyardım. 6 aydır boyamamistim

Sadece ön taraflarda arkalarda çok çok az. Özellikle sağ taraf yoğun.
Demekki en çok beyninizin sağ tarafını kullanıyorsunuz
Kim mi dedi? Geçen kuaförde yan sandalyedeki kadına diyordu kuaför, ben kulak misafiri oldum sadece. Malum 40 yaşındayım nerdeyse ve hiiiç beyazim yok 🤭

Beyazın güzel bir tonuysa kuaföre gidip saçınızın geri kalanını da beyaz yaptırın, daha doğrusu bir görsel paylaşılmış, o tarzda bir işlem yapılsın. Böylece uzun zamandır dip boyası yapılmamış gibi durmaz ya da dikkat çekecek bir görüntüsü olmaz.

Bir dönem çok fazla ceviz tüketiyordum, o zamanlar çevrem de ben de beyazları azalttığını gözlemlemiştik (zaten ceviz suyunu saçlarına kullananlar var renk için).

Sprey saç boyaları var, boyatmak istemiyorsanız onları kullanabilirsiniz, saç maskaraları da var.
Başka fikir gelmedi açıkçası. Boyatmak en rahatı ama siz bilirsiniz.

Merhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
Anneniz farkedip şaşırdığı için mi takıntı yaptınız ?
Genetik oluyor bu durum.. Ama doğal beyaz saç kullanan çok insan var yaşı 30 larda olup.
Durdurmak için çare yok ama boyatın içiniz rahat etsin :) Üzülmeye değmez 😊

Benimde beyaz niye bu kadar dert ediyorsunuz ki tamamen beyazlarsa boyamayı da bırakacağım ohh miss

Saçınızı boyamak gibi basit bir çözümü varken neden bu kadar dert ettiğinizi anlayamadım açıkçası.

Konu sahibi
benimde önümde çıkıyor beyazlar, çok yok ama direk önde olunca rahatız ediyor beni.
1,5-2 ayda bir dip boya artık yetmemeye başladı hergünde yıkayınca boyada daha çabuk soluyor tabii. Devamı boyatamayacağıma göre çözüm buldum.
Boya spreyler var, beyazlar çıkmaya başlayınca hergün duş çıkışı öndeki beyazlara sıkıyorum, kapatıyorum. Bidaki duşa kadar kalıyor
Sizde onlardan alın, ağlamak yerine sıkın hergün bikaç fıs taze boyanmış gibi oluyor.

Ortaokuldn beri saçlarım beyaz hiç umrumda değil ve ırsi 😒 ben 33 eşim 31 yaşında adamın sakalı bile beyazlandı o benden çok takıyor , uyku uyumayip yemek yememekte ne bileyim 😒 action ariyosunuz kendinize durduk yere

Back