• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyazlayan saclarim hakkinda lutfen bakin

Sizinde çıksinda o zaman intihar edersiniz demiyorum size
Valla 19’umdan beri kafamda beyaz var. Hiç kalbime hançer falan saplanmıyor biri saçın beyazlamış deyince. Annem milyon kere git boya şu saçını demiştir. Ölmedim, bayılmadım, kırılmadım. Çünkü dert edecek milyon tane şey var saç beyazlamasından daha önemli. Sizin dert edecek bir şeyiniz yoksa kanserli, sma’lı çocukları, kolunu bacağını gözünü kaybedenleri, organ nakli bekleyenleri falan düşünün normale dönersiniz. Koskoca kadının saçım beyazlıyor diye ağlaması üzgünüm ama komikten öte bir şey.

Neden bu kadar tepkilisiniz? ben bilmiyor muyum saydıklarınız şeyleri düşünüp şükretmeyi ama işin içinden çıkamıyorum. içimden geliyor, elimde degil.

Neden bu kadar tepkilisiniz? ben bilmiyor muyum saydıklarınız şeyleri düşünüp şükretmeyi ama işin içinden çıkamıyorum. içimden geliyor, elimde degil.
Psikolojik destek alın o derece vahimse, bir de bir kutu boya…

Merhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
Kalbinize bicak saplandi, surekli aynaya bakiyorsunuz, hmm peki :işsiz:

39 yasindayim ve boyuyorum diyerek arttiriyorum 😂

Ben de 26 yaşındayım ve bende de var. Yaşlanıyoruz maalesef, eğer ciddi bir vitamin eksikliğinden kaynaklanmıyorsa, doğal yaşlanma sürecinin bir uzantısıysa geriye alınamıyor diye biliyorum. Kabullenmekten başka yapacak bir şey yok. Hayata bir kere geliyoruz, yaşlanmak da bu hayatın bir parçası, sağlığınıza mümkün olduğunca dikkat edip yaşamın keyfine varmaya çalışmaktan başka bir seçenek yok. Bir tane hayatınız var, böyle kendinize eziyet ederek cehenneme çevirmeyin. Boyayın geçin, ya da boyamayın, uzatıp doğal kullanın.
24üm yüzde 25i beyaz diyebilirim. Ben seviyorum şahsen. Konu sahibi sevmiyorsanız boyayın yok boyaya karşıyım diyorsanız bakmayın aynaya🤷‍♀️

Hanımlar ben intihar edicem demedim ki sadece bu durumu hiç kafaya takmazken neden böyle olduğumu sorgulamak istedim sizlerle
tmm yanlış anlaşılma olmuş.Ama çaresi çok var beyaz saçın.üzülmeye değmez

Takıntı olmuş demek ki sizde. Psikolojik yardım alabilirsiniz.

Anneniz ne dedi size bu kadar üzüldünüz? Kolajen takviyelerinin beyazlamayı yavaşlattığı söyleniyor ama ne derece doğrudur bilemeyeceğim.

Anneniz ne dedi size bu kadar üzüldünüz? Kolajen takviyelerinin beyazlamayı yavaşlattığı söyleniyor ama ne derece doğrudur bilemeyeceğim.
Olabilir. Bir arkadaş kullanıyor kolajen. 50 yaşında ve hiç beyazı yok. İçeriğine güvensem kıyarım paraya ama zehir girsin istemiyorum vücuduma

26 yaşından sonra normalmiş. Ben boya aksa kurtulsam diye uğraşıyorum. Çünkü şimdi moda. Birde mor şampuan oo tadında yenmez diye düşünüyorum

Beyazlayan saç dökülmez diyordu ibrahim saraçoğlu yani kellesme erkek tipi dökülme vs olmaz diyordu. 33 yaşındayım bi tane beyazım yok ama öyle saçım dökülüyor ki beyaz olmayan saç da kalmayacak. Keske beyazlasa da bnm de dökülmese gür saçlarım olsa. Nasılsa boyanır.

Merhaba hanımlar. 36 yaşındayım 25 yasindan beri saçlarım beyazlar. Anne tarafininda erken beyazlamis. 6 aydır saçımı boyamıyordum önlerden çerçeve şeklinde bu durumu hiç takmazdım ama son 1 buçuk aydır çok takıyorum çünkü annem o zaman farkedip bu duruma çok şaşırdı. O gün kalbime bir bicak saplandı sanki hala da orda duruyor. Sürekli aynaya bakıyorum uyku uyuamıyorum yemek yiyemiyorum evet bu dert mi diyeceksiniz benim için de değildi. Ama şimdi dert oldu. Var mi benim gibi olan nasıl kurtulurum bu durumdan ya da yok mudur durdurmak için bi çare.
çerçeve halinde beyazlama enteresan bir görünüm gibi ...

Back