Beyazlatc kullandm imdi dilerim daha kt:(

L

littlewise

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi littlewise
dişlerim bembeyaz olsun diye beyazlatıcı kullandım ama zararlı dediler bıraktım, şimdiyse hızla sararıyomuş gibi geliyo dişlerim önlemenin bi yolu var mı, her gun en az 2 kere fırcalıyorum dişlerimi ama beyazlamıyor sanki artık, özelliğini mi kaybetti yoksa:S

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi littlewise
cnm hangi beyazlatıcıyı kullanmıştın? theramed diye yeni bi marka çıktı onu mu? damağı falan var belirli bi süre boyunca takıyorsun beyazlaması için dişlerin? ben de kullanmayı düşünüyordum, merak ettim.. bu arada geçmiş olsun, aslında diş dr'na gitsen en iyisini o tavsiye edebilir belki,

• Konu Sahibi littlewise
yok o değil, akdiş diye toz beyazlatıcı almıştım

• Konu Sahibi littlewise
Cnm sen en iyisi doktora git o nasıl olacağını daha iyi bilir duyduğun her bir şeyide uygulama bazı dişler vardırki kendi rengi sarıdır beyazlatması olanaksızdır sana dişci ne olması gerkdiğini söyler.
Geçmiş olsun

• Konu Sahibi littlewise
ben theramed in diş macununu kullandım ama bi hafatadan sora bıraktım dişlerim beyazlamak ne kelime sapsarı oldu anlamadım sebebımı hemen bıraktım hiç memnun kalmadım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…