Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iki parçaysa ne demek anlayamadım da:)iki parçaysa yakaları sabah sabunlayıp akşam makinaya atıyorum epey biriktilerse makina yıkamadayken çamaşırlar deterjanlıyken beklemeye alıp yarın saat bi saat deterjanlı suda bekletip öyle devam ettiriyorum
o zaman siz sadece beyazları beraber yıkatıyorsunuz değilmi,benimkilerde mesela beyaz tişört üstnde renkli resim falan var.onları ayırıp yıkamak lazım demek..makine suyunu aldiktan sonra deterjan gozune biraz camasir suyu dokup tekrar su aldir ve bi yarim Saat Kadar beklet sonra devam yikayinca lekeler yok olur ama bunu sadece duz beyazlarda uygula yada camasir suyunun miktarina cok dikkat et![]()
yani bir gömlek bir bluz gibi az parçaysa hemen elimde yakalarını sabunlayıp normal yıkama yapıyorum bir sele beyaz çamaşır ter lekeliyse makina yıkamadayken beklemeye alıp makinanın içerisinde sabunlu halde bekletiyorum demek istedimiki parçaysa ne demek anlayamadım da:)
hımm bu daha iyiymiş,çünkü çamaşır suyu koy demiş bazı arkadaslarda tişörtlerde resim oluyor.ayrı yıkatmak gerekir.makinada sabun demişsin sabunlamı yıkıyorsunuz?birde kaç dk da kaç derecede cnm?ne kadar bekletiyorsun buda son sorum:)yani bir gömlek bir bluz gibi az parçaysa hemen elimde yakalarını sabunlayıp normal yıkama yapıyorum bir sele beyaz çamaşır ter lekeliyse makina yıkamadayken beklemeye alıp makinanın içerisinde sabunlu halde bekletiyorum demek istedim
bende beyazları yeni yıkamıştım,sarılıkları görünce gerisin geri tıktım makineye:)çamasır suyunuda kattım Allah dan hayırlısı:)60derecede 1.30saat falan daha yıkatacagım,su an bekletiyorum:)camasir suyu koyanlara sorum su, grilesen veya sararan beyazlarda dalgalanma olmuyor mu?
konusahibi, annem yaka ve mansetleri elle sabunla yikar, o sari lekeler varsa kol alti vs oralari da saunlar elde yikardi sonra makinaya atardi...
camasirlar bembeyaz cikardi,
ama aynisini ben yapiyorum olmuyor : )))
konuyu takipteyim...
sonuclari merakla bekliyorum... ; )bende beyazları yeni yıkamıştım,sarılıkları görünce gerisin geri tıktım makineye:)çamasır suyunuda kattım Allah dan hayırlısı:)60derecede 1.30saat falan daha yıkatacagım,su an bekletiyorum:)
arielin jel kapsülünü kullanıyorum 60 derecede 1,5 saatlik program 10. dk sında yıkamada oluyor durdurup yarım saat bir saat arası bekleyip devam ettiriyorumhımm bu daha iyiymiş,çünkü çamaşır suyu koy demiş bazı arkadaslarda tişörtlerde resim oluyor.ayrı yıkatmak gerekir.makinada sabun demişsin sabunlamı yıkıyorsunuz?birde kaç dk da kaç derecede cnm?ne kadar bekletiyorsun buda son sorum:)
arkadaşlar ben yeni evliyimde beyaz çamaşırlarda sarı lekeler hep kalıyor,nasıl bembeyaz yapabilirim?60 derecede 3 saate yakın yıkatıyorum bazen kosla da koyuyorum,neden temiz olmuyorki..
çok az bi rengi beyazlamış,istenilen sonuç değilsonuc
sonuclari merakla bekliyorum... ; )
yilmak yok,çok az bi rengi beyazlamış,istenilen sonuç değil![]()
evet yola devam:)eninde sonunda o beyazlar beyaz olacak o kadaryilmak yok,
belki sentetik orani yuksekse etkisi olmamistir...?
diger onerileri zamanla deneyecegim ben de ; )
jel olan camasır suyunda bekletebılırsın yada yıkama esnaısnda camasır suyu ekleyebılırsın ama kesın cozum önceden camasır suyunda bekletmek tabı suda bekletıceksınarkadaşlar ben yeni evliyimde beyaz çamaşırlarda sarı lekeler hep kalıyor,nasıl bembeyaz yapabilirim?60 derecede 3 saate yakın yıkatıyorum bazen kosla da koyuyorum,neden temiz olmuyorki..