beyazlar için hangi deterjanı kullanıosunuz ve memnun musunuz?

Ben ariel kullanıyorum ama eşimin mavi bi gömleği var yakasındaki lekeler çıkmyor kaç kez yıkadım. Sinir oluyorum çok. Nasıl çıkar kii :(

Canım,domestosun renkliler için olanı varya, ya ondan kullan ya da aspirin var bilmem duydunmu. ben ondanda kullanıyorum,manşetlere falan on numara. böyle fıs fıs gibi bişiy heryerde koltuklarda,halılarda mutfak ve banyoda falan kullanabiliyosun. bi sıkıyosun heryer tertemiz. markası CLARO ASPİRİN. tavsiyemdir.

Canım,domestosun renkliler için olanı varya, ya ondan kullan ya da aspirin var bilmem duydunmu. ben ondanda kullanıyorum,manşetlere falan on numara. böyle fıs fıs gibi bişiy heryerde koltuklarda,halılarda mutfak ve banyoda falan kullanabiliyosun. bi sıkıyosun heryer tertemiz. markası CLARO ASPİRİN. tavsiyemdir.

Deneyim bakalım.. Çok teşekkür ederim :34:

persil kullanıyorum. fena değil o toplardan aldım hiç bişi anlamadım. kimyasal olmayan toplar ne leke çıkarıyor ne temizliyor. lekeli çamaşırları kosla kullanmadan geçiremiyorum. yumoş pembeden de vazgeçemiyorum yumuşatıcı olarak

bu beyaz çamaşır olayında bence deterjan kadar makina da çok önemli aynı deterjanı aynı programda yıkayan iki kişinin çamaşırları farklı olabiliyor....Bu arada ben yıllardır omo kullanıyorum yumuşatıcı olarak da yumoş....

Yumuşatıcı da marka ve yumuşatıcının rengini yazarmısınız temizlik yapacagım evım mis gibi koksun istıyorum perdelerı yıkayacagım falan...

Beyazlarım için ariel + leke çıkarıcı
Renkliler için omo sıvı + leke çıkarıcı
Kazaklar için perwoll
Yumuşatıcı yumoş

vee son derece memnunum :)

Beyazlarım için ariel + leke çıkarıcı
Renkliler için omo sıvı + leke çıkarıcı
Kazaklar için perwoll
Yumuşatıcı yumoş

vee son derece memnunum :)

Back