beyazlar için hangi deterjanı kullanıosunuz ve memnun musunuz?

pervoll sıvı denedım guzeldı, omo total aldım sıvı oda cok güzel gercekten,
sıvı deterjan kullanıyorum uzun süredir cok mennunum

bingo kullanıyorum ama hiç memnun değilim kesinlikle tavsiye etmem!
eşimin marka takıntıları yüzünden 11 senedir bundan başka deterjan kullanamadım
içime sinmesi için bingo+bingo leke çıkarıcı sıvı kullanıyorum

çoğu markayı kullandım..en çok omoyu tercih ediyorum..
sıvısını da kullandım kokusu çok hoş ama, ön yıkama yapılmayınca temizlemiyor gibi geliyor beyazları..
ama beyazlar için kosla oxi action ın toz olanını tavsiye ederim..
5-6 saat makinede bekletiyorum beyazları ,sonra normal yıkamaya geçiyorum..
bir de ;beyazları geceden ön yıkama yaptırıp,makineyi kapatıyorum öylece sabaha kadar makinede kalıyor..
yine sabah normal yıkamaya devam ediyorum..
işte türlü türlü yöntemler var,deniyoruz..

Makinemi yenilediğimden beri ön yıkama kullanmıyorum beyazlarda. Uzun yıkama da Persil kullanıyorum sıvısı da toz hali de güzel. Bir de Bim de satılan çamaşır beyazlatıcı toz dan katıyorum.

beyazli camasirlari annem,önce makinada kisa süreli yikiyor sonra sikamdan suluyken kapatiyor öyle duruyor sonra o sikiyor
bu sefer uzun programa atiyor sanirim beyazlilar icin persil kullaniyor ya da persilin sivi deterjanini ama bembeyaz oluyor..

sıvısını da kullandım kokusu çok hoş ama, ön yıkama yapılmayınca temizlemiyor gibi geliyor beyazları..
bir de ;beyazları geceden ön yıkama yaptırıp,makineyi kapatıyorum öylece sabaha kadar makinede kalıyor..

evet iste böyle yapiyor annem..hatta önce islatiyor legende camsir suyu koyuyo sonra bosaltiyor makianda bekletiyor ön yikamyla yikiyor

ben uygun diye persil alıyordum ..hiç bir lekeyi çıkarmıyor..artık paraya kıyıp omo alıyorum..ön yıkamasız ve daha az deterjanla tertemiz çamaşırlar:52:

aynen canım:29:

beyazlar için Perwoll beyaz,renkliler içinde Perwoll renkli çamaşırlar için kullanıyorum :16: çok memnunum ...:32:

ayyy arkadaşlarr ben beyazları yıkarken artık çamasır suyu da koyuyorum hıc beyazlamıyor acaba makıneden kaynaklı olabılırmı sızce her turlu deterjanı denedım perdelerımde bembeyaz olsun ıstıyorum bırde bana önerebileceğiniz kokusu kalıcı bir yumusatıcı önerebilirmisiniz

pervoll sıvı denedım guzeldı, omo total aldım sıvı oda cok güzel gercekten,
sıvı deterjan kullanıyorum uzun süredir cok mennunum

ben de şu anda pervoll kullanıyorum beyaz siyah renkli üçünü de aldım memnunum çok kokusu da çok güzel... bundan önce de omo sıvı kullandım o da çok iyi her anlamda ikisini de tavsiye edebilirim...

beyazlar için omo+koslo vanish
renkliler için persil + koslo vanish renkliler için
siyahlar için perwoll siyah
yünlüler ve hassaslar için yine perwoll

yumuşatıcı olarak kesinlikle ve kesinlikle yumoş konsantre

Bende deterjan tercih etmiyorum özellikle hangisi uygunsa onu alıyorum :9::9::9: Ama şimdilik şikayetim yok..Önceleri beyazlarda leke kalıyordu kosla kullanmaya başladım beyazlarda her yıkamada ekliyorum ön yıkamaya... Birde yumuşatıcı yumoş konsantre aldım bu sefer mis gibi kokuyor kalıcıda :16::16::16:

Omo kullanıyoruz memnunuz. Ariel kullandığımız dönemde iç çamaşırlarımız çok kaşıntı yapıyordu :37:

bende ariel kullanıyorum ya ama pek memnun değilim sanki morarmış gibi oldu çamaşırlarım.ne yapabbilirim ki acaba başka.kosla da kullanıyorum ama .belkide
makinadan kaynaklanıyor.

Ben ariel kullanıyorum ama eşimin mavi bi gömleği var yakasındaki lekeler çıkmyor kaç kez yıkadım. Sinir oluyorum çok. Nasıl çıkar kii :(

İlk evlendiğimde omo almıştım hiç memnun kalmadım,beyazlarım hiç güzel olmuyordu.perwoll beyaz için olanıda renkli için olanıda aldım. beyazlariçin olanı beğenmedim yine bembeyaz olmadı. Annem bana bildiğimiz hacı şakir kalıp sabununu rendelemiş verdi. dedi ki, bunu ön yıkama gözüne koy,persil gold al dedi. aynen yaptım şimdi beyazlarım beeeemmbeeyaaaaz... lekesi çıkmayan çamaşırımda yok :) kokusu kalıcı yumuşatııcı olarakta,yumoş extra fiesta kullanıyorum.asla değiştirmem miiisss gibi kokuyorrr.çamaşırı balkona assam millet dönüp dönüp bakıyor bu koku nerden geliyor die.. eve assam,evim miss gibi kokuyor.. kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorumm arkadaşlar.

Back